Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Ambros s-a dezlănţuit la declaraţii. Acuze dure făcute de selecţionerul României: "Vă rog, faceţi ceva! Nu vă mai gândiţi doar la voi"

Martin Ambros s-a dezlănţuit la declaraţii. Acuze dure făcute de selecţionerul României: "Vă rog, faceţi ceva! Nu vă mai gândiţi doar la voi"

Handbal

Comentarii

România a pierdut la două goluri, scor 29-31, meciul cu Ungaria, însă, a obţinut calificarea în semifinalele Campionatului European. Cel mai dificil moment pentru naţionala pregătită de Martin Ambros a fost accidentarea Cristinei Neagu, care, cel mai probabil, nu va mai juca în acest sezon.

Ar trebui ca EHF să se gândească şi la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a păţit Cristina Neagu astăzi. Este păcat ca aşa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceţi ceva! Nu vă mai gândiţi doar la voi! 

Noi am jucat ieri, ele erau mai odihnite. Am fost sub ele din punct de vedere fizic. Ele au revenit foarte puternic în repriza secundă. Nu am făcut calcule, noi am vrut să ne calificăm prin munca noastră. Meritam asta. Trebuie să fim mândri de jocul de azi. Am luptat împotriva tuturor , a spus Martin Ambros.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 27-26, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

Afla mai multe despre: martin ambroshandbalromaniacampionatul european 

viewscnt
Articole similare