Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturisirea tristă a lui Florin Costea: ”Consider că m-am retras de trei ani din fotbalul mare, nu mă mai ajută organismul”. Unde joacă acum

Mărturisirea tristă a lui Florin Costea: ”Consider că m-am retras de trei ani din fotbalul mare, nu mă mai ajută organismul”. Unde joacă acum

Fotbal intern

Comentarii

Florin Costea spune că accidentările l-au împiedicat să mai joace la nivel înalt şi este motivul pentru care a ales să semneze cu Viitorul Dăeşti, în Liga a 3-a.

Fost atacant la Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj, Florin Costea mai face acum fotbal doar pentru a se menţine în formă. Ajuns la 34 de ani, fostul internaţional român a semnat în vară cu Viitorul Dăeşti, echipă care joacă în Liga a 3-a. Costea susţine că nu s-a mai gândit în ultimii ani la fotbalul de performanţă, deoarece nu mai poate face faţă.

Atacantul de 34 de ani a suferit câte două accidentări grave la ambii genunchi şi spune că aceste probleme medicale i-au încheiat prematur cariera de profesionist. Acum, a semnat cu Dăeşti, localitate în care îşi aer şi reşedinţa:

”Dăeşti nu este un pas înapoi. Eu am venit să joc acasă, nu am mai vrut să plec, dar vreau să fac şi mişcare pentru menţinere. Demult nu m-am mai gândit la fotbalul de performanţă, de câţiva ani nu m-a mai ajutat organismul ca să joc la un nivel înalt. Eu vin să ajut Viitorul cât pot şi să mă menţin în formă. Eu mă consider retras din fotbalul mare de trei ani, de când am plecat din Rusia. Am jucat şi la Liga a 2-a cât mi-a permis organismul şi la Liga a 3-a pentru plăcere, însă genunchii mei sunt operaţi de câte două ori fiecare şi nu îmi permit să mai fac o pregătire bună, pentru a juca la un nivel mai ridicat”, a declarat Florin costea pentru Liga2.ro.

Florin Costea a început fotbalul în Râmnicu Vâlcea şi a mai jucat în carieră pentru Craiova, FCSB, Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Zakho FC, Râmnicu Vâlcea, Viitorul Târgu Hiu, FC U Craiova şi Atletic Bradu.

Afla mai multe despre: florin costea 

viewscnt
Articole similare