Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mascarada continuă!" Reacţie dură a lui Benzema, după ce Curtea Supremă i-a respins apelul în procesul în care e acuzat că l-a şantajat pe Valbuena

"Mascarada continuă!" Reacţie dură a lui Benzema, după ce Curtea Supremă i-a respins apelul în procesul în care e acuzat că l-a şantajat pe Valbuena

Real Madrid

Comentarii

Scandalul în care sunt implicaţi Karim Benzema şi Mathieu Valbuena, primul fiind acuzat că şi-a şantajat colegul de la naţionala Franţei cu un clip cu scene explicite de sex, în care apărea alături de prietena sa, este departe de a se fi încheiat. Curtea Supremă din Franţa i-a respins recursul făcut la acuzaţiile de şantaj.

Întâmplarea a avut loc în 2015, iar Benzema nu e singurul aczuat. Un alt nume greu din proces este cel al lui Djibril Cisse. Benzema şi Cisse ar fi încercat să obţină bani de la Valbuena sub ameninţarea că va fi publicat filmuleţul în care el şi prietena sa întreţin relaţii sexuale.

Benzema se consideră nevinovat şi a reacţionat imediat după ce a aflat vestea de la Curtea Supremă: "Mascarada continuă! Dacă trebuie să ne vedem la tribunal, ne vom vedea! Până atunci, viaţa merge înainte", a scris Karim Benzema pe Twitter, după decizia Curţii Supreme.

Scandalul în care este implicat i-a adus lui Benzema excluderea de la naţională şi şansa de a deveni vicecampion european în 2016 şi campion mondial în 2018. Karim Benzema e în mare formă la Real Madrid, fiind golgheterul echipei, dar n-a mai fost conovcat la naţionala din Hexagon din 2015.

 

Afla mai multe despre: karim benzemaprocesmathieu valbuenareactie 

viewscnt
Articole similare