Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri drastice luate de autorităţile din Nisa. Suporterii lui Basel, interzişi în oraş după conflictele de anul trecut în care au fost implicaţi

Măsuri drastice luate de autorităţile din Nisa. Suporterii lui Basel, interzişi în oraş după conflictele de anul trecut în care au fost implicaţi
Comentarii

Prefectura din Alpii Maritimi a decis să le interzică suporterilor clubului FC Basel să facă deplasarea în mai multe locaţii din oraşul Nisa în vederea partidei retur din sferturile de finală ale Conference League, programată joi, informează cotidianul L'Equipe.

"Pe un larg perimetru, cuprinzând aproape tot oraşul, începând de miercuri dimineaţă până vineri seară, suporterii lui FC Basel vor avea accesul interzis", se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Primarul din Nisa, Christian Estrosi, declarase recent că nu vrea ca suporterii echipei FC Basel, amatori de "atmosfere incendiare", să facă deplasarea în oraşul de pe Coasta de Azur pentru meciul retur cu OGC Nice, programat pe 20 aprilie.

"Eu nu pot decât să-mi exprim neliniştea în privinţa sosirii pe străzile din Nisa a sute de suporteri ai lui FC Basel", a indicat Estrosi într-un comunicat, cerând ca fanii elveţieni să nu facă deplasarea la Nisa.

"Este exclus să asistăm din nou la ciocniri", a adăugat Estrosi, după ce stadionul Allianz Riviera din Nisa a fost teatrul unor grave incidente provocate de suporterii clubului germani FC Koln, în luna septembrie a anului trecut.

Anul trecut, fanii lui FC Basel s-au făcut remarcaţi la Marsilia la un meci din aceeaşi competiţie, contra lui Olympique Marseille, cu altercaţii violente în jurul Stade Velodrome.

"Reputaţia suporterilor lui FC Basel este cunoscută deja. Ei se deplasează în număr mare şi iubesc atmosferele incendiare", a mai spus primarul.

Afla mai multe despre: basel 

viewscnt
Articole similare