Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Matei şi Filip, OUT de la Dinamo! "Nicio şansă cât sunt eu antrenor". Şi doi străini au primit ultimatum din partea lui Mircea Rednic

Matei şi Filip, OUT de la Dinamo! "Nicio şansă cât sunt eu antrenor". Şi doi străini au primit ultimatum din partea lui Mircea Rednic

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Matei şi Steliano Filip nu mai continuă la Dinamo Bucureşti, a anunţat Mircea Rednic. Tehnicianul a avertizat şi alţi doi străini, pe care i-a adus, imediat după victoria cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Cosmin Matei şi Steliano Filip nu mai joacă sub comanda lui Mircea Rednic la Dinamo

"E o victorie meritată, muncită, cu puţin noroc, cu un penalty pentru ei care a fost. Am ţipat pe aici şi am zis că n-a fost, dar a fost. E arbitru de Champions League (n.r. - Ovidiu Haţegan). 

Zâmbesc şi sunt fericit şi vreau să-mi felicit jucătorii, cu condiţii grele, cu multe şedinţe. A contat mult, trebuie să avem continuitate, situaţia era delicată când am venit aici. Unii jucători n-au putut duce 90 de minute. Carp are calitate, de asta l-am şi adus. Felicitări şi pentru noul căpitan. Are limite, dar se duce la maximum, dă totul, e un mic Hîldan, dar şi el a trecut printr-un moment greu la meciul cu Rapid", a declarat Mircea Rednic, imediat după ce Dinamo Bucureşti a învins Chindia Târgovişte, scor 1-0. 

"Puriul" a luat măsuri radicale la echipă. Steliano Filip şi Cosmin Matei, fotbalişti scoşi din lotul lui Dinamo, după ce ar fi transmis că nu mai evoluează sun comanda lui Mircea Rednic, îşi vor rezilia contractul. Antrenorul a anunţat că nu vor mai juca atât timp cât este pe banca tehnică. 

De asemenea, doi dintre atacanţii străini aduşi recent, Tomas Vestenicky şi Marko Nunic, mai au doar câteva zeci de minute pentru a-şi salva locul. 

"Unii jucători mai au două meciuri, depinde de ei dacă vor continua. Tomas Vestenicky şi Marko Nunic. E o situaţie complicată, sunt jucători care n-au avut timp, dar decizia se va lua. 

Mi s-a demonstrat că vorbeau că n-au nicio treabă cu mine, dar evoluţiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio şansă cât sunt eu antrenor. Matei îşi reziliază contractul, Filip a zis că da, dar să primească salariul până în vară. Dacă pierd, pierd pe mâna mea", a mai spus Mircea Rednic, la finalul meciului.  

Dinamo, prima victorie din august încoace

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda IX.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicsteliano filipcosmin mateidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare