Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mattia Montini a semnat cu o nouă echipă! ”Este un club cu o istorie bogată!” Unde va evolua fostul jucător de la Dinamo şi Astra

Mattia Montini a semnat cu o nouă echipă! ”Este un club cu o istorie bogată!” Unde va evolua fostul jucător de la Dinamo şi Astra
Comentarii

Mattia Montini şi-a găsit echipă şi a semnat cu Widzew Łódź, echipa din a doua ligă poloneză, care în prezent se află pe locul 2 în clasament, după 6 etape.

Potrivit site-ului oficial al echipei, jucătorul italian în vârstă de 29 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe 2 ani, cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon. După ce a semnat contractul, el a declarat că proiectul interesant al echipei l-a atras să vină la club.

 ”Este un club cu o istorie bogată!”

”Proiectul interesant al echipei de aici m-a determinat să vin la Widzew. Sunt un jucător ambiţios şi văd că aici există o abordare similară a fotbalului. În plus, este un club cu o istorie bogată. Până acum, nu am întâlnit pe nimeni din echipă, pentru că tocmai am ajuns la Łódź, dar când eram în faţa stadionului, am observat că aici este o atmosferă grozavă când vine vorba de fani”, spus Mattia Montini imediat după semnarea contractului cu Widzew, potrivit site-ului oficial al echipei. 

Italianul crescuse la juniorii lui AS Roma, dar în Il Calcio evoluase doar până la eşalonul al treilea. Atacantul a impresionat în primul sezon al "câinilor" - 13 goluri în 23 de meciuri - chiar dacă echipa lui Rednic încheia ediţia pe locul 9, cea mai slabă poziţie la acea vreme din istoria clubului. În al doilea sezon la Dinamo, Montini nu a mai dat randamentul mult aşteptat şi din cauza tensiunilor din „Ştefan cel Mare”. 

Fotbalistul italian s-a zbătut cu Dinamo să rămână în prima ligă. De stres nu a scăpat nici când a semnat cu Astra Giurgiu. Montini a dat de un vestiar plin cu probleme financiare, în care lipsea, cu desăvărşire armonia grupului. Fapt ce, împreună cu alţi factori externi, au dus la destrămarea echipei şi la retrogradarea ei în sezonul trecut din Liga I.

Afla mai multe despre: mattia montini-dinamo-polonia 

viewscnt
Articole similare