Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mattia Montini OUT de la Dinamo? ”Cine nu vrea să rămână e liber să plece! Nu mă interesează astfel de lucruri”

Mattia Montini OUT de la Dinamo? ”Cine nu vrea să rămână e liber să plece! Nu mă interesează astfel de lucruri”
Comentarii

Ultimele zvonuri anunţă că italianul Mattia Montini ar vrea să plece de la Dinamo Bucureşti. Antrenorul Duşan Uhrin a reacţionat astăzi pe această temă.

O eventuală plecare a lui Mattia Montini poate dinamita Dinamo. Duşan Uhrin, tehnicianul ”câinilor” a mărturisit sâmbătă, într-o conferinţă de presă că nu a discutat cu fotbalistul italian despre situaţia sa: ”Nu am vorbit despre asta cu el. Dar vă spun că nu este numai cazul lui. Cine nu vrea să rămână e liber să plece. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că joacă la Dinamo şi trebuie să aibă onoare pentru a juca aici. Mie nu mi-a spus nimic, nu mă interesează astfel de lucruri” a precizat sâmbătă Duşan Uhrin. Cehul a negat existenţa unor alte oferte pentru alţi fotbalişti ai săi: ”Ăsta e un articol de presă şi nu ştiu cât de adevărat este. Nu ştiu nimic. Am auzit zvonuri, dar pe masă nu avem nicio ofertă” a mai spus Uhrin Jr.

Lăudat de Dan Petrescu pentru ceea ce a făcut în această perioadă la Dinamo, Uhrin i-a întors serviciul adversarului său din următoarea rundă a Ligii 1: ”Nu cred că am făcut minuni. El a făcut minuni cu CFR, pentru că s-a calificat în Europa League în acest sezon, un obiectiv foarte mare, şi a jucat foarte bine în Europa League. Are jucători foarte buni, nici nu ştiu unde i-a găsit, dar ar putea afişa foarte bine două echipe. Nu vreau să vorbesc despre o primă echipă şi o echipă de rezerve, pentru că toată lumea joacă la fel de bine. Şi a jucat aceste două competiţii foarte bine” a spus antrenorul ceh, care apoi l-a ”ameninţat” pe Petrescu: ”Obiectivul nostru, ţinând cont că jucăm acasă, este să luăm cele trei puncte. Dar ştim că va fi foarte dificil. Nu cred că jucătorii CFR-ului vor fi obosiţi, pentru că sunt obişnuiţi să joace meciuri puternice de trei ori pe săptămână”

Duşan Uhrin Jr a fost întrebat şi dacă se gândeşte să plece de la Dinamo din pricina problemelor financiare: ”Nu, nu am nici cea mai mică intenţie să plec de la Dinamo. Niciodată nu am spus aşa ceva. Am văzut că unii jurnalişti au susţinut aşa ceva, dar eu nu am spus-o şi nici nu o voi spune” a mai spus tehnicianul ceh.

Afla mai multe despre: mattia montiniduşan uhrin jr 

viewscnt
Articole similare