Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino a plâns în timpul interviului de la final: ”Băieţii mei sunt nişte super eroi. Mulţumesc fotbalului pentru ceea ce trăiesc!”

Mauricio Pochettino a plâns în timpul interviului de la final: ”Băieţii mei sunt nişte super eroi. Mulţumesc fotbalului pentru ceea ce trăiesc!”
Comentarii

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionilor, miercuri seară, după o răsturnare spectaculoasă de situaţie în manşa secundă a semifinalei cu Ajax Amsterdam, disputată de echipa engleză în deplasare şi câştigată cu 3-2 datorită unui gol marcat în minutul 90+6.

Mauricio Pochettino a fost un antrenor fericit la finalul partidei. A reuşit un adevărat miracol pe banca tehnică a londonezilor, iar la final a izbucnit în lacrimi.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la interviul de după meci, când antrenorul argentinian a început să plângă atunci când şi-a adus aminte de familia sa: ”Pentru mine aceşti băieţi sunt nişte eroi. Echipa a fost incredibilă, vreau să le mulţumesc lor şi suporterilor, vreau să mulţumesc fotbalului pentru această seară. E greu de descris în cuvinte ceea ce simţim noi acum. Este extraordinar! Vorbeam şi înainte de meci şi le spuneam că atunci când munceşti şi investeşti suflet şi pasiune, poţi să reuşeşti. Meciuri precum cel cu City şi cel de azi sunt minunate. Pentru Ajax a fost de asemenea greu, dar e lăudabil ce au făcut. Să joci în Champions League este extroardinar, iar eu sunt încântat că trăiesc aşa ceva. Lucas a fost un super erou. De la primul până la ultimul om din acest club, am trecut prin momente grele în ultimii ani, dar calificarea în finală e a tuturor. Dedic familiei mele această calificare în finală, oamenilor care ne-au susţinut în momentele grele. E un cadou incredibil pentru ei. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru meciul de duminică şi apoi să pregătim finala din Madrid.” a mărturisit Mauricio Pochettino la finalul meciului.

Pochettino a calificat-o pe Tottenham în premieră în finala Uefa Champions League. Argentinianul nu a făcut niciun transfer de 18 luni la Spurs, iar echipa sa a fost nevoită să joace pe Wembley 80% din meciurile din acest sezon.

Afla mai multe despre: mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare