Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauricio Pochettino, bântuit de eliminarea din Champions League! ”Nu mă simt bine. Mi-e greu să dorm noaptea!”

Mauricio Pochettino, bântuit de eliminarea din Champions League! ”Nu mă simt bine. Mi-e greu să dorm noaptea!”

PSG

Comentarii

Antrenorul lui PSG nu mai are linişte după ce echipa lui a fost eliminată de Real Madrid în optimile UEFA Champions League.

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin Mbappe (‘39), la fel ca în prima manşă. Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.

Chiar dacă au trecut mai multe de zile de la meciul respectiv, Mauricio Pochettino a rămas marcat de meciul respectiv. El a precizat că nu a înţeles de ce nu s-a acordat fault la duelul dintre Donnarumma şi Benzema, fază la care francezul a punctat. 

”Nu mă simt bine. Mi-e greu să dorm noaptea!”

”Toţi suntem dezamăgiţi, e o mare dezamăgire. Am încasat o lovitură zdravănă, iar ultimele zile au fost foarte dificile. Acum avem responsabilitatea de a termina bine campionatul. Trebuie să găsim motivaţia de a câştiga campionatul. 

Cum mă simt? Nu mă simt bine. Am analizat meciurile. Ne-am descurcat bine acasă şi 60 de minute în deplasare. Nu mă simt bine, sunt furios, mi-e greu să dorm noaptea, dar acum avem această responsabilitate în campionat. Dacă analizăm meciul, până în minutul 60, am fost superiori. Am revăzut partida de câteva ori. Nu înţeleg de ce nu s-a dat fault la intervenţia asupra lui Donnarumma.

Nu s-a rupt nimic. Navas şi Donnarumma sunt doi portari grozavi, care au o relaţie bună. Navas şi-a manifestat susţinerea pentru Donnarumma, alături de întreaga echipă. A fost o alegere pe care a trebuit să o fac, nu a fost vorba de încredere. În fotbal trebuie să iei decizii bazate pe anumite criterii”, a spus Pochettino, citat de RMC Sport.

Afla mai multe despre: mauricio pochettino-real madrid-psg 

viewscnt
Articole similare