Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri, făcut KO de un adversar în meciul în care Lazio s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, 1-0, după prelungiri!

Maurizio Sarri, făcut KO de un adversar în meciul în care Lazio s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, 1-0, după prelungiri!
Comentarii

Lazio a învins, marţi, pe teren propriu, echipa Udinese, scor 1-0, după prelungiri, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ciro Immobile, în minutul 106. La echipa Lazio, Ştefan Radu nu a fost convocat pentru acest meci.

În sferturile de finală, Lazio Roma va evolua contra formaţiei AC Milan.

Partida Juventus – Sampdoria se joacă tot marţi, iar meciurile Sassuolo – Cagliari, Inter Milano – Empoli vor avea loc miercuri, în timp ce întâlnirea AS Roma – Lecce este programată joi.

În sferturi mai sunt calificate şi Fiorentina şi Atalanta, care vor fi adversare.

Sarri, făcut KO la meciul lui Lazio

Meciul a avut parte şi de un moment mai puţin întâlnit în fotbal. Maurizio Sarri a fost lovit de un adversar, involuntar, după un duel umăr la umăr.

Atacantul lui Udinese, Pussetto. a fost proiectat în antrenorul lui Lazio, iar cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În cele din urmă, Pussetto şi Sarri s-au îmbrăţişat, după ce şi-au revenit. 

VIDEO | Lazio - Udinese 1-0, în Cupa Italiei

 

Afla mai multe despre: sarrilaziocupa italiei 

viewscnt
Articole similare