Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maurizio Sarri, intrare prin alunecare la Cristiano Ronaldo. Conflictul continuă, după ultima declaraţie a tehnicianului italian

Maurizio Sarri, intrare prin alunecare la Cristiano Ronaldo. Conflictul continuă, după ultima declaraţie a tehnicianului italian

Juventus

Comentarii

Superstarul lusitan este în proces de recuperare după cum recunoaşte chiar el într-o postare pe Instagram, încercând să explice în acest fel faptul că a evoluat mai puţin la echipa de club în ultima perioadă.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, înainte de meciul contra lui Atletico Madrid, Maurizio Sarri a încercat să explice situaţia lui Cristiano Ronaldo. Din nou! De această dată, poate fără să-şi dea seama, tehnicianul italian a oferit un răspuns considerat de jurnaliştii italieni, mai mult decât interpretabil: ”Nu ştiu ce veşti circulă despre relaţia noastră, dar avem o relaţie bună. Probabil că dacă el se enervează când îl schimb, poate fi şi un lucru bun. Asta pentru că are o personalitate puternică şi se motivează extraordinar. Am mulţi ani lângă terenul de fotbal şi am văzut mulţi jucători care se supără, aşa ca într-un anumit context, nu-mi pasă aşa mult” a explicat Sarri.

Cum se simte acum Cristiano Ronaldo. Tot Sarri răspunde: ”A făcut deja antrenamente alături de colegi, se simte ceva mai bine. Trebuie să vedem dacă mai resimte dureri” a mai completat Maurizio Sarri.

Juventus - Atletico Madrid se vede în direct la Telekom Sport, marţi de la ora 22:00

Maurizio Sarri, neînvins la Juventus!

Juventus nu are nicio înfrângere în 13 etape şi este lider în clasament, cu 36 de puncte, 11 victorii, două remize. Debutul lui Maurizio Sarri pe banca tehnică a torinezilor este unul perfect.

Italianul în vârstă de 60 de ani a bifat al 17-lea meci pe banca piemontezilor şi a obţinut cea de-a 14-a victorie. În total, Sarri are 14 victorii şi 3 remize in primele 17 meciuri ca antrenor al lui Juve, 32 de goluri marcate şi doar 14 primite. Este un debut mai bun decât cele ale lui Allegri sau Conte la aceeaşi echipă.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare