Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mauro Icardi, înapoi în Serie A? Juventus şi alte două cluburi îl vor pe argentinianul intrat în dizgraţie la PSG

Mauro Icardi, înapoi în Serie A? Juventus şi alte două cluburi îl vor pe argentinianul intrat în dizgraţie la PSG

Serie A

Comentarii

Mauro Icardi (28 de ani) ar putea face cale întoarsă spre Serie A după ce cariera sa a intrat într-un con de umbră la PSG, club care l-a cumpărat de la Inter contra sumei de 50 de milioane de euro.

Icardi a jucat 1.232 de minute în 19 meciuri din toate competiţiile acestui sezon la PSG, timp în care a marcat şapte goluri şi a livrat şase pase de gol, dar randamentul său nu-i mulţumeşte pe şefii de pe Parc desp Princes, iar concurenţa cu Mbappe şi Moise Kean pare că-i va fi fatală vârfului de atac din Argentina.

Tuttosport scrie că Icardi ar putea reveni în Serie A, la Juventus, club care l-a mai dorit pe atacant şi înainte ca acest să ajungă la PSG. De asemenea, Napoli şi AS Roma s-au interesat şi ele de posibilitatea de a-l transfera pe Mauro Icardi, fostul golgheter şi căpitan al lui Inter.

Revenirea lui Icardi în Serie A ar putea-o ajuta şi pe Inter, care trece printr-un impas financiar datorat pandemiei de COVID-19. În contractul său cu PSG, Inter a adăugat o clauză de 15 milioane de euro, un bonus la suma de transfer iniţială, pentru a stopa o eventuală viitoare trecere a argentinianului la Juve. Astfel, dacă Icardi va ajunge la Juventus, Inter ar urma să încaseze 15 milioane de euro.

De la venirea sa pe Parc des Princes, Mauro Icardi a marcat de 27 de ori şi a livrat 10 pase de gol, în 53 de meciuri strânse pentru parizieni.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mauro Icardi în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mauro icardipsgtransferjuventusserie a 

viewscnt
Articole similare