Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Verstappen a câştigat acasă, la Zandvoort! Batavul i-a învins pe Hamilton şi Bottas la Marele Premiu al Olandei VIDEO

Max Verstappen a câştigat acasă, la Zandvoort! Batavul i-a învins pe Hamilton şi Bottas la Marele Premiu al Olandei VIDEO

Formula 1

Comentarii

Max Verstappen, pilotul Red Bull Racing, a terminat pe prima poziţie în Marele Premiu al Olandei, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, la Zandvoort. Lewis Hamilton a fost al doilea, iar Valtteri Bottas a terminat al treilea.

UPDATE: Turul 72. Final de cursă! Max Verstappen, pilotul Red Bull Racing, a terminat pe prima poziţie în Marele Premiu al Olandei. Hamilton a luat un punct pentru cel mai rapid tur, după ce Bottas a fost oprit din tentativă. 

UPDATE: Turul 68. Verstappen are un avans de 4 secunde în faţa lui Hamilton şi continuă să conducă. Gasly s-a menţinut pe locul al patrulea, Perez e intrat în top 10.

UPDATE: Turul 57. Hamilton are cel mai rapid tur, dar Verstappen conduce, după ce a pus "hard-urile".

UPDATE: Turul 51. Tsunoda a abandonat după ce a rămas fără puterea monopostului. 

UPDATE: Verstappen va intra la boxe. Suntem în turul 40, iar Max conduce în faţa lui Hamilton

UPDATE: Suntem practic la jumătatea cursei, iar Max Verstappen este lider. Îl urmează Lewis Hamilton şi Bottas. Gasly şi Leclerc sunt următorii clasaţi

UPDATE: Lewis Hamilton a intrat la boxe pentru a face schimbul de pneuri. Va trece pe unele medii

UPDATE: Au trecut deja 12 tururi, iar Sergio Perez a bifat cel mai rapid tur: 1 14 596

UPDATE: A început Marele Premiu al Olandei. Verstappen are un start excelent şi pune două secunde în faţa lui Hamilton


Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Olandei, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Verstappen este al zecelea pole position din carieră, al şaptelea din acest sezon.

Pe circuitul Zandvoort, al doilea în calificări s-a clasat britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), iar pe trei a terminat celălalt pilot Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas.

Cursa va avea loc duminică, în direct la Telekom Sport. Săptămâna trecută, Marele Premiu al Belgiei, a XII-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, a fost întrerupt de două ori din cauza ploii, iar apoi a fost oprit definitiv de comisarii FIA, după ce condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit. FIA a decis să se acorde puncte pe baza regulii că acestea se înjumătăţesc dacă nu se desfăşoară 75 la sută dintr-un grand prix. Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a fost declarat câştigător al MP al Belgiei a primit 12,5 puncte (faţă de 25 în mod normal).

Podiumul a fost completat de britanicii George Russel (Williams, 9 puncte) şi de Lewis Hamilton (Mercedes, 7,5 puncte).

Afla mai multe despre: max verstappen 

viewscnt
Articole similare