Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Max Verstappen dă de pământ cu proiectul din Formula 1: „Îi plictiseşte pe fani!”

Max Verstappen dă de pământ cu proiectul din Formula 1: „Îi plictiseşte pe fani!”

Formula 1

Comentarii

Max Verstappen (26 de ani, Red Bull Racing), a comentat în stilul său caracteristic proiectul F1 legat de cursele Sprint.

Max Verstappen dă de pământ cu proiectul din Formula 1: „Îi plictiseşte pe fani!”

Campionul mondial en-titre nu este deloc fan al curselor Sprint, asta deoarece echipele din Formula 1 au mult mai puţin timp la dispoziţie pentru a găsi setările perfecte pentru monoposturi.

În asemenea condiţii, Verstappen sugerează că totul este întâmplător, iar fanii nu se pot bucura aşa cum ar trebui de cursa de Duminică, lăsând deoparte cursa Sprint de sămbătă.

„Pur şi simplu prefer formatul clasic de cursă. E mult mai interesant, mai ales în calificări. Asta pentru că poti conduce monopostul la limită, având în spate antrenamentele libere unde ai reuşit să-ţi setezi cum trebuie maşina.

Mai mult decât atât, mereu am spus că în momentul în care avem cursă Sprint, fanii deja ştiu ce echipe sunt rapide şi ce echipe nu sunt. În felul ăsta se pierde interesul pentru cursa de duminică, nu mai este acel entuziasm. Îi plictiseşte pe fani. 

Eu mereu mi-ai exprimat opiniile, până la urmă vorbim de libertatea de exprimare, nu? Dar sincer nu cred că le pasă de opinia noastră, a piloţilor. Vor doar să amestece lucrurile şi să vândă mai multe bilete probabil”, a declarat Max Verstappen, potrivit Autosport.

Afla mai multe despre: max verstappenformula 1red bull racing 

viewscnt
Articole similare