Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a răbufnit din nou în presa internaţională: "N-am cerut să fiu vândut la Real Madrid". Ce sumă cere PSG în schimbul atacantului francez

Mbappe a răbufnit din nou în presa internaţională: "N-am cerut să fiu vândut la Real Madrid". Ce sumă cere PSG în schimbul atacantului francez

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe a afirmat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că nu i-a cerut conducerii PSG-ului să-l lase să se transfere la Real Madrid, aşa cum s-a vehiculat în presa internaţională.

"Nu am cerut să fiu vândut sau să merg la Real Madrid. Am confirmat doar că nu vreau să activez opţiunea din contractul meu pentru un sezon suplimentar. Cu PSG nu am discutat niciodată de prelungire, dar sunt fericit să rămân la Paris în sezonul viitor", a spus Mbappe în interviul acordat în exclusivitate publicaţiei italiene.

Ziarul francez Le Parisien afirmă, însă, că responsabilii clubului Paris Saint-Germain sunt mai hotărâţi ca niciodată să-l vândă în această vară pe Mbappe, pentru a nu risca să-l piardă gratuit peste un an, când îi expiră contractul.

Polemica a izbucnit luni, după ce Mbappe a transmis un mail conducerii clubului francez, pentru a o informa oficial în legătură cu decizia sa de a nu-şi prelungi contractul.

PSG şi-a exprimat surprinderea după acest demers, însă jucătorul a ripostat şi a afirmat că i-a informat pe oficialii campioanei Franţei încă din vara trecută că nu îşi va prelungi contractul, iar acum nu a făcut decât să reconfirme hotărârea sa, înaintea datei limită de 15 iulie 2023, stabilită pentru activarea clauzei respective.

Kylian Mbappe a fost la un pas să se transfere la Real Madrid - club la care visează să joace, după cum a recunoscut anterior - în vara anului trecut, când şi-a încheiat contractul anterior cu PSG, însă oficialii parizieni au reuşit în final să-l convingă să semneze un nou acord, pe o durată de doi ani, până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a intervenit personal pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână la PSG, după cum a dezvăluit ulterior fotbalistul.

Presa spaniolă asigură că Real Madrid şi fanii săi îl aşteaptă acum cu braţele deschise pe Mbappe, căruia i-au "iertat" deja decizia de anul trecut de a rămâne la PSG, după lungi negocieri cu clubul spaniol.

Postul de televiziune ESPN afirmă că Paris Saint-Germain ar fi dispusă să se despartă de Kylian Mbappe în schimbul sumei de 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare