Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, schimb aprins de cuvinte cu Jordi Alba. Cum a încercat francezul să îl ameninţe pe fundaşul Barcelonei şi reacţia acestuia

Mbappe, schimb aprins de cuvinte cu Jordi Alba. Cum a încercat francezul să îl ameninţe pe fundaşul Barcelonei şi reacţia acestuia
Comentarii

PSG a demolat-o marţi seara pe Barcelona, la ea acasă. Parizienii s-au impus cu 4-1, în urma unui hat-trick al lui Mbappe. Formaţia din capitala Franţei a mai ratat nenumărate ocazii şi ar fi putut câştiga uşor cu un scor mai mare. Meciul s-a jucat, desigur, fără spectatori, iar fără gălăgia din tribune, un schimb aprins de cuvinte între Mbappe şi Jordi Alba a fost surprins de camerele de televiziune.

Mbappe a fost eroul serii pentru PSG. În lipsa lui Neymar şi Di Maria, tânărul francez a preluat iniţiativa şi a reuşit să puncteze de 3 ori. Pe lângă performanţa completă a acestuia, Mbappe a mai fost surprins ameninţându-l pe Jordi Alba cu moartea. Însă, fundaşul Barcei nu l-a luat în serios pe starul parizienilor, glumind cu Pique despre spusele adversarului său.

Jorid Alba i-a transmis starului francez că devine prea arogant, cee ce l-a făcut pe Mbappe să îi răspundă cu ”en la calle yo te mato”, ceea ce înseamnă ”în stradă, te omor”. Fundaşul stânga al Barcei a glumit apoi cu Pique, spunând ”ia uite, învaţă băiatul”.

Până la urmă, Mbappe a fost cel ce râdea la sfârşit, după ce prestaţia sa aproape a eliminat-o deja pe ”blaugrana”.

 

Afla mai multe despre: mbappeliga campionilorpsgfc barcelona 

viewscnt
Articole similare