Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe sfătuit să plece de la PSG: ”Dacă vrea să devină cel mai bun, trebuie să se bată cu cei mai buni”

Mbappe sfătuit să plece de la PSG: ”Dacă vrea să devină cel mai bun, trebuie să se bată cu cei mai buni”

EURO 2020

Comentarii

Kylian Mbappe rămâne unul dintre subiectele preferate de presă chiar şi după ce Franţa a ieşit de la Euro 2020.

Starul naţionalei Franţei a fost sfătuit să plece de la Paris Saint Germain, de unul dintre marii atacanţi ai francezilor, Nicolas Anelka.

Într-un interviu acordat The Athletic, Anelka şi-a explicat opţiunea: ”Are cel puţin două variante: să rămână la PSG sau să se transfere la Real Madrid. Ambele pot câştiga UEFA Champions League. Cred că decizia pe care trebuie să o ia depinde de ceea ce vrea să facă în fotbal. Dacă vrea să fie cel mai bun, trebuie să plece de la PSG la un moment dat” a subliniat Anelka.

Fost atacant chiar la Real Madrid, Anelka a mai completat: ”Poţi să faci lucruri minunate la Paris şi asta nu e rău deloc. Dar cineva o să spună mereu: da, dar a făcut-o doar în Franţa. Dacă Mbappe vrea Balonul de Aur trebuie să îi copieze pe Cristiano Ronaldo sau Leo Messi. Trebuie să se bată cu cei mai buni” a mai spus Nicolas Anelka, pentru sursa citată.

Real Madrid este foarte interesată de transferul lui Mbappe, atacant care are contract până în 2022 cu PSG. În ciuda unei oferte tentante financiar, Mbappe a refuzat momentan să-şi prelungească acordul cu gruparea pariziană. 

Afla mai multe despre: kylian mbappenicolas anelka 

viewscnt
Articole similare