Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe şi-a ieşit din minţi după umilinţa cu Lille. Şi-a criticat colegii, apoi a fost pus la respect de Tuchel: "Zici că suntem începători"

Mbappe şi-a ieşit din minţi după umilinţa cu Lille. Şi-a criticat colegii, apoi a fost pus la respect de Tuchel: "Zici că suntem începători"

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe şi-a criticat colegii după umilinţa suferită de PSG în deplasarea de la Lille. Campioana Franţei a pierdut, scor 1-5, aseară, pe terenul ocupantei locului secund din Ligue 1.

"A fost un meci care s-a jucat dintr-un careu în altul. Un moment, am stăpânit jocul, apoi nu am mai reuşit. Vom fi campioni, dar putem pierde. Însă ar trebui să pierdem cu stil, nu cu 3-4-5 goluri primite. Trebuie să jucăm cu mai multă personalitate. Acesta este unul dintre defectele noastre şi trebuie să-l corectăm. Fotbalul se joacă pe teren, nu trebuie să mai spunem una, alta, am jucat ca nişte începători, nu trebuie să mai pierdem aşa", a declarat Mbappe, potrivit lequipe.fr.

Atacantul francez a fost contrazis de Tuchel: "Nu, n-am jucat ca nişte începători, este prea uşor să spui asta. Am marcat trei goluri contra celor de la Lille, dar două au fost din ofsaid. Lille nu a avut ocazii în prima repriză. Puteam să marcăm prin Thilo Kehrer un al doiela gol".

Antrenorul a pus înfrângerea echipei pe problemele de lot avute: "Moussa Diaby a făcut două antrenamente, Kehrer este bolnav. În mod normal, nu ar fi trebuit să fie cu noi, dar sunt aici. Această înfrângere arată altceva, arată personalitatea pe care am avut-o tot sezonul. Bernat a jucat pe stânga în apărare, apoi la mijloc, nu e normal.

Asta arată mentalitatea extraordinară pe care o avem de luni de zile, dar aici a fost prea mult: Marquinhos este bolnav, Thiago Silva şi Meunier, accidentaţi, Marco Veratti şi Bernat, suspendaţi. Am jucat fără Neymar, fără Cavani, fără Di Maria. Ne-au lispit Rabiot, Lass Diarra... Lille este o echipă fantastică. În zece a fost foarte complicat, dar am făcut un meci foarte bun. Această înfrângere arată că avem persoanlitate de mult timp, pentru că am câştigat, câştigat, câştigat".

PSG a ratat şansa de a câştiga din acest weekend titlul în Franţa, fiind învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1, chiar de a doua clasată, OSC Lille, în etapa a XXXII-a din Ligue 1.

PSG a jucat în inferioritate numerică din minutul 36, când a fost eliminat Juan Bernat. În plus, la echipa pariziană au părăsit terenul accidentaţi în prima repriză Thiago Silva (minutul 16) şi Thomas Meunier (minutul 24).

Cu şase etape înainte de finalul sezonului, PSG are 81 de puncte şi un joc mai puţin faţă de Lille. Echipa de pe locul doi are 64 de puncte.

Afla mai multe despre: psglillefranta 

viewscnt
Articole similare