Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci amical important pentru următorul selecţioner al României. Cu cine joacă tricolorii înainte de grupa din Liga Naţiunilor

Meci amical important pentru următorul selecţioner al României. Cu cine joacă tricolorii înainte de grupa din Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională va disputa două meciuri de pregătire înainte de Liga Naţiunilor 2022, programate în perioada FIFA din martie a următorului an, informează frf.ro.

Două partide amicale pentru România în martie 2022: duel cu Israel în deplasare

Unul din cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, duel în deplasare cu Israel. Ultima confruntare dintre cele două reprezentative a fost tot cu caracter amical şi s-a disputat tot în martie, dar 2018, la Netanya, succes al tricolorilor cu 2-1.

Detalii privind localitatea de disputare a partidei şi ora de începere, precum şi date privind cealaltă partidă amicală a tricolorilor din martie 2022 vor fi comunicate în perioada următoare, după fixarea coordonatelor.

Săptămâna trecută, naţionala României şi-a aflat adversarele şi programul din grupa de Liga Naţiunilor. 

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

FRF primeşte al treilea refuz în privinţa postului de selecţioner. După ce a negociat cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă sunt nevoiţi să se reorienteze. 

Acţionarul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj, în ciuda dorinţei şefilor fotbalului românesc de a-l instala ca selecţioner. 

Afla mai multe despre: romania israel meci amicalromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare