Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Nelu Varga după ce Dan Petrescu s-a decis să refuze naţionala

ULTIMA ORĂ | Prima reacţie a lui Nelu Varga după ce Dan Petrescu s-a decis să refuze naţionala

Echipa națională

Comentarii

Nelu Varga a luat decizia finală după ce Dan Petrescu a primit o ofertă de a prelua echipa naţională.

Dan Petrescu a fost principalul favorit pentru postul de selecţioner şi antrenorul lui CFR Cluj a promis că va oferi astăzi un răspuns la oferta primită de la FRF.

Petrescu a avut astăzi o întâlnire cu Nelu Varga şi cei doi au picat de acord să continue colaborarea.

Dan Petrescu a refuzat naţionala. Reacţia lui Nelu Varga

Imediat după victoria CFR-ului cu FC Argeş, scor 1-0, Dan Petrescu a declarat că va purta astăzi o discuţie cu patronul Nelu Varga despre oferta pe care a primit-o de la FRF.

”Trebuie să vorbesc cu patronul, iar mâine (n.r. luni) sau poimâine anunţ. Nu am luat o decizie. Mă întâlnesc mâine cu patronul echipei şi vorbesc", a spus Dan Petrescu

Fostul mare fundaş al lui Chelsea a dat asigurări că va oferi un răspuns final în cursul zilei de astăzi sau mâine.

Nelu Varga şi Dan Petrescu au avut luni o întâlnire şi cei doi au picat de acord ca antrenorul să continue colaborarea cu CFR Cluj.

Într-o primă reacţie, Nelu Varga a confirmat că Dan Petrescu a ales să refuze naţionala şi să continue la CFR Cluj:  ”Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”, a declarat Varga pentru playsport.ro.

Dan Petrescu s-a asigurat că va avea toate condiţiile la CFR Cluj

Aflat în negocieri cu FRF, Dan Petrescu a luat în calcul despărţirea de CFR Cluj, mai ales că situaţia financiară a echipei nu este prea bună şi existau mai multe restanţe către jucători şi antrenori.

Însă ultimele zile au fost decisive pentru colaborarea dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj. Nelu Varga a plătit restanţe în valoare totală de 600.000 de euro şi a dat astfel asigurări că echipa nu este în pericol.

În acest moment mai există un singur salariu restant către jucători şi atmosfera în vestiar s-a îmbunătăţit considerabil. Acesta a şi fost scopul lui Dan Petrescu, cel care îşi doreşte un nou titlu în Liga 1.

Adi Mutu devine favorit pentru postul de selecţioner al României

Refuzul lui Dan Petrescu s-a transformat într-o veste bună pentru Adi Mutu. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret este următoarea variantă aflată pe lista FRF.

De altfel, zilele trecute, Dumitru Dragomir lăsa de înţeles că Adi Mutu a fost deja pentru postul de selecţioner al României:

”Mutu. Ştiu ceva... e şi preferatul meu. E un personaj, să ştii. Mai are un pic până la personalitate, dar este personaj", a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport Live.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare