Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima reacţie a lui Dan Petrescu despre venirea la naţionala României! Zile decisive la CFR Cluj: "Vorbesc cu patronul"

Ultima reacţie a lui Dan Petrescu despre venirea la naţionala României! Zile decisive la CFR Cluj: "Vorbesc cu patronul"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a lăudat fotbaliştii pentru rezultatele din acest campionat şi a vorbit despre venirea sa la echipa naţională a României.

Dan Petrescu, despre echipa naţională şi CFR Cluj: "Cred că o să bată toate recordurile"

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în etapa a XX-a a Ligii 1, ultima din 2021. După acest meci, în care CFR a obţinut a opta victorie la rând în campionat, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, urma să anunţe dacă va deveni selecţioner al României.

Doar că tehnicianul dorit pe postul de selecţioner de FRF a amânat răspunsul final. El a comentat în termeni laudativi parcursul echipei sale şi a anunţat că va da răspunsul în zilele următoare în privinţa preluării naţionalei României. 

"Nu mă aşteptam la asemenea rezultate. Ştiam că lotul e bun, jucătorii cu experienţă, în Europa nu au fost rezultatele aşteptate, dar în campionat au făcut istorie. Cred că o să bată toate recordurile. Am avut multe serii, la Urziceni, la CFR, în primul mandat, în Rusia. Nu e prima dată, dar mă axez pe organizarea echipei, apoi pe goluri. Îmi place să construiesc casa de jos, nu de sus. Toţi jucătorii sunt fantastici, eroi, şi-au făcut datoria, au câştigat meciuri pe bandă rulantă. Campionatul se va decide în play-off, iar programul lui CFR, în următoarele nouă meciuri în campionat, e cel mai greu", a declarat "Bursucul".

"Azi nu vreau să vorbesc despre acest subiect (n.r. - despre venirea la echipa naţională a României). Trebuie să vorbesc cu patronul, iar mâine sau poimâine anunţ. Nu am luat o decizie. Mă întâlnesc mâine cu patronul echipei şi vorbesc", a mai spus Dan Petrescu.  

Răzvan Burleanu a anunţat că a sistat negocierile cu alţi antrenori, în aşteptarea lui Dan Petrescu. FRF îşi doreşte numirea noului selecţioner până la finalul acestui an, când România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. 

Înaintea meciului FCSB-ului cu Sepsi, campioana României a acumulat 57 de puncte şi s-a desprins la 11 faţă de locul secund.

CFR Cluj - FC Argeş 1-0, în Liga 1

 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu selectionerdan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare