Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu ar fi refuzat naţionala României. Cine devine favorit pentru postul de selecţioner

Dan Petrescu ar fi refuzat naţionala României. Cine devine favorit pentru postul de selecţionergalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu ar fi refuzat echipa naţională şi ar fi decis să continue la CFR Cluj.

Discuţiile despre Dan Petrescu selecţioner la naţională sunt aproape de final. Antrenorul în vârstă de 53 de ani şi-ar fi anunţat deja decizia şi aceasta nu este în favoarea echipei naţionale.

În acest context, FRF s-ar putea orienta spre următoarea variantă de antrenor care se afla pe listă.

Dan Petrescu ar fi refuzat naţionala României

Ofertat de FRF, Dan Petrescu a anunţat că va oferi un răspuns după ultimul meci pe care CFR Cluj îl va juca în acest an.

Campioana României va juca astăzi, de la 16:00, contra lui FC Argeş şi este de aşteptat ca Dan Petrescu să-şi anunţe oficial decizia.

Potrivit ProSport, antrenorul în vârstă de 53 de ani şi-ar fi hotărât deja viitorul şi i-ar fi anunţat deja pe cei de la FRF că refuză oferta şi că va continua la CFR Cluj.

Cu oferta de la FRF în buzunar, Dan Petrescu a vrut să se asigure că situaţia de la CFR Cluj se va îmbunătăţi, în contextul în care campioana României avea mai multe salarii restante de plătit.

Însă, Neluţu Varga a achitat zilele trecute mai multe dintre aceste datorii, inclsiv prime, cheltuială care s-a ridicat în total la 600.000 de euro.

În prezent, la CFR Cluj ar exista o singură lună de întârziere la salarii. În acest context, cum apele s-au liniştit în vestiar, Dan Petrescu s-a decis să refuze oferta de la FRF.

Adi Mutu devine favorit pentru postul de selecţioner al României

Refuzul lui Dan Petrescu s-a transformat într-o veste bună pentru Adi Mutu. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret este următoarea variantă aflată pe lista FRF.

De altfel, zilele trecute, Dumitru Dragomir lăsa de înţeles că Adi Mutu a fost deja pentru postul de selecţioner al României:

”Mutu. Ştiu ceva... e şi preferatul meu. E un personaj, să ştii. Mai are un pic până la personalitate, dar este personaj", a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport Live.

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare