Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci de mare tensiune şi cu miză extremă | New Jersey – Carolina 4-3

Meci de mare tensiune şi cu miză extremă | New Jersey – Carolina 4-3

Hochei pe gheață

Comentarii

New Jersey Devils erau obligaţi să câştige şi au obţinut, în cele din urmă, cu mari emoţii, două puncte după un thriller clasic, 4-3 cu oaspeţii Carolina Hurricanes.

Victoria gazdelor le-a adus o consolidare a locului de playoff în conferinţa de Est a NHL, împreună cu eliminarea matematică a lui New York Rangers şi eliminarea practică a adversarilor din Carolina.

La Prudential Center, din Newark, New Jersey, Devils au deschis scorul prin cehul Pavel Zacha, dar s-au trezit conduşi cu 2-1 şi cu 3-2. Hurricanes sperau la a 4-a victorie consecutivă, care să-i apropie la 5 puncte de playoff, cu 5 meciuri rămase de disputat din sezonul regulat.

Dar gazdele au beneficiat de câteva evoluţii excepţionale ale jucătorilor-cheie: Kyle Palmieri, cu o dublă, şi principalul marcator Taylor Hall, cu 3 pase decisive, au întors scorul şi soarta meciului, iar golul victoriei lui Devils a venit cu 93 de secunde rămase pe cronometru. New Jersey a ajuns la 88 de puncte, cu 3 mai mult decât Florida, dar Panthers au două meciuri în plus de disputat.

În aceeaşi seară, la Edmonton, Connor McDavid a atins borna de 40 de goluri şi a depăşit 100 de puncte în sezonul regulat pentru al doilea an consecutiv, dar Edmonton a pierdut acasă, 3-7, cu Columbus Blue Jackets.

Miercuri noapte, de la ora 03:00, Telekom Sport transmite în direct din NHL un alt duel foarte tare din divizia Metropolitan a conferinţei de Est: Washington Capitals – New York Rangers.

 

Afla mai multe despre: new jerseycarolinanhlhochei 

viewscnt
Articole similare