Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci incredibil în Serie A! Lazio - Udinese s-a terminat spectaculos, 4-4, cu trei oameni eliminaţi. Ultimul gol, marcat în minutul 90+8. Torino - Empoli 2-2 VIDEO

Meci incredibil în Serie A! Lazio - Udinese s-a terminat spectaculos, 4-4, cu trei oameni eliminaţi. Ultimul gol, marcat în minutul 90+8. Torino - Empoli 2-2 VIDEO

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Lazio - Udinese 4-4

A fost un meci nebun pe Olimpico, între Lazio şi Udinese. Echipa lui Radu Ştefan a pierdut printre degete victoria, în minutul nouă al prelungirilor. 

Oaspeţii au deschis scorul repede, cu golul lui Beto. Atacantul portughez a reuşit dubla, dar nu a avut mult timp să se bucure. Immobile a redus imediat din diferenţă. Nu acesta a fost însă scorul la pauză, pentru că Molina a făcut 3 la 1 pentru Udinese.  

Lazio a ieşit mai hotărâtă de la vestiare şi în doar 5 minute a restabilit egalitatea. Mai întâi a marcat Pedro, iar apoi Milinkovic-Savic a reuşit un gol frumos pentru 3 la 3. 

Ambele echipe au jucat în inferioritate mai mult de o jumătate de oră, după eliminările lui Patric, respectiv Molina. Ştefan Radu a intrat pe teren în minutul 59. Acerbi a marcat superb cu capul golul care îi putea aduce victoria lui Lazio. Nu a fost să fie: Arslan a egalat la ultima fază a meciului şi a declanşat şi o îmbrânceală generală, din care Walace s-a ales cu cartonaşul roşu. 

Torino - Empoli 2-2

Torino a început excelent partida de pe teren propriu cu Empoli. În minutul 10, Pobega a profitat de gafele în lanţ din apărarea oaspeţilor şi a marcat.  După alte cinci minute Pjaca a păcălit şi el apărarea lui Empoli şi a punctat pentru 2 la 0. Ivorianul Wilfried Singo a luat roşu ca ultim apărător şi meciul s-a schimbat. 

Simone Romagnoli a redus din diferenţă imediat, iar Andrea la Mantia a stabilit scorul final 2 la 2.

Afla mai multe despre: lazioudineseserie a 

viewscnt
Articole similare