Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meci senzaţional, marca NHL, cu 11 goluri, peste 80 de şuturi pe poartă, crose rupte şi bătăi cât cuprinde

Meci senzaţional, marca NHL, cu 11 goluri, peste 80 de şuturi pe poartă, crose rupte şi bătăi cât cuprinde
Comentarii

Liderul clasamentului general, Tampa Bay Lightning, a revenit de la 0-1 şi de la 2-4, a înscris 5 goluri la rând în poarta lui Calgary Flames şi şi-a păstrat prima poziţie în ierarhia National Hockey League, după victoria cu 7-4 din deplasare.

Bolts aveau de răscumpărat înfrângerea din meciul tur, când canadienii s-au impus cu 5-1 la Amalie Arena, într-un alt meci transmis în direct în România. Flames, care veneau după 5 înfrîngeri consecutive în care se aflaseră la conducere de fiecare dată, au avut avantaj pe tabelă până spre sfârşitul reprizei e doua, dar au repetat scenariul nefericit.

În poziţia de a pierde primul loc în NHL (pentru că Vegas Golden Knights câştigaseră deja la Winnipeg, a 34-a lor victorie în sezonul inaugural, record istoric), hocheiştii din Florida au răspuns cu 5 goluri în ultima parte a meciului şi au înregistrat a 4-a victorie în ultimele 5 partide. Alex Killorn, două goluri şi două pase, şi debutantul Matthew Peca (un gol şi două assist-uri) au fost cei mai prolifici marcatori ai echipei oaspete, care l-a făcut pe portarul lui Calgary, Mike Smith, să-şi rupă crosa de nervi, după al 6-lea gol încasat, şi să fie înlocuit de pe teren.

După victoria de la Calgary, Tampa Bay are acum 73 de puncte şi se menţine pe primul loc în clasamentul NHL, iar Vegas Golden Knights au totalizat 72 şi speră la prima poziţie.

Echipa din Las Vegas, care face senzaţie în primul său sezon, va putea fi văzută în direct la Telekom Sport săptămâna viitoare, marţi noaptea, de la ora 02.00, pe terenul campionilor PittsburghPenguins, sau mai pe scurt, revenirea lui Marc-Andre Fleury în oraşul în care şi-a petrecut aproape întreaga carieră şi a câştigat 3 cupe Stanley. 

Afla mai multe despre: tampa bay lightningcalgary flamestelekom sporthocheiexclusiv 

viewscnt
Articole similare