Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care ”i-a ridicat tensiunea” lui MM Stoica. ”Partidă din asta n-am prea trăit!” EXCLUSIV

Meciul care ”i-a ridicat tensiunea” lui MM Stoica. ”Partidă din asta n-am prea trăit!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre partida pe care FCSB a câştigat-o împotriva lui FC Argeş.

FCSB a învins, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalty şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

FCSB a marcat prin Tănase, în minutele 39 şi 56 (penalty) şi Dumiter ‘90+4. Pentru FC Argeş au înscris Şerban ’43 (penalty) şi Said ’72 (penalty). În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Şerban.

Prezent în studioul TelekomSport, MM Stoica a recunoscut că a trăit partida la intensitate maximă. Oficialul de la FCSB a recunoscut că nu mai avea speranţe şi nu credea că echipa lui Toni Petrea mai avea timp să ajungă la poartă. 

”Partidă din asta n-am prea trăit!”

”Meci din ăsta n-am prea trăit. Chiar dacă au fost meciuri câştigate în ultima fază, la ăsta n-am mai avut speranţă. Credeam că nu mai avem timp să ajungem la poartă. Eu nu l-aş fi scos pe Tănase, Petrea a fost inspirat.

A fost înjurat şi el nu provoacă ca mine (Florin Tănase). De ce au venit să înjure un jucător? Poate nu e simpatic, dar zice ceva la declaraţii. Şerban l-a lovit. Dacă ar fi să scot ceva, aş scoate evoluţia superbă a lui Darius Olaru. FC Argeş a jucat brutal de când Dumitraşcu l-a faultat pe Olaru intenţionat la glenză să îl scoată. Olaru a fost artizanul acestei victorii. M-aş bucura să văd la Cluj aceeaşi atitudine a lui FC Argeş. Aştept să văd. La noi a jucat de parcă era meciul vieţii. A fost un meci foarte greu”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fcsb-fc argeş-liga 1-mm stoica 

viewscnt
Articole similare