Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul cu Juventus, decisiv pentru D'Aversa şi Parma! Antrenorul, mesaj direct pentru Dennis Man, Mihăilă şi jucători: "Nu ne-a trecut supărarea"

Meciul cu Juventus, decisiv pentru D'Aversa şi Parma! Antrenorul, mesaj direct pentru Dennis Man, Mihăilă şi jucători: "Nu ne-a trecut supărarea"

Fotbal

Comentarii

Parma o va înfrunta joi pe Juventus, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport. În anticiparea partidei, antrenorul ”cruciaţilor”, Roberto D'Aversa, a discutat despre meciul ce urmează şi despre şansele echipei de a se salva de la retrogradare.

Roberto D'Aversa a încasat o nouă înfrângere cu Parma, în urma unui meci nebun cu Cagliari, încheiat 4-3. ”Cruciaţii” au conduc cu 3-1, dar gazdele au reuşit să întoarcă scorul şi să spulbere speranţele ocupantei locului 19 de a se salva de la retrogradare.

Dennis Man şi Răzvan Marin au marcat pentru formaţiile lor în derby-ul din zona retrogradării, însă, cel mai probabil, ambii vor disputa partide din Serie B în sezonul viitor. D'Aversa s-a declarat vinovat pentru o nouă oportunitate ratată pentru formaţia sa, aceasta pierzând puncte dintr-o poziţie învingătoare pentru a cincea oară în acest sezon.

Meciul cu Juventus, decisiv pentru D'Aversa şi Parma

"Nu ne-a trecut supărarea, sunt multe lucruri inexplicabile în modul în care risipim punctele. Principalul vinovat sunt eu. Dominăm până în minutul 90 şi pierdem, asta înseamnă că nu am ştiut să-i fac să înţeleagă că meciul nu se termină până atunci.

Este a cincea oară când se întâmplă asta. Vine meciul cu Juventus, iar fanii nu concep să pierdem. Noi vom încerca până când matematica ne va zice că e imposibil să ne salvăm. Jucătorii nu au nevoie de motivaţie când adversara e Juventus.

Este un meci la care visează toţi de când sunt copii. Poate vom juca fără presiune şi cu mândria de a îmbrăca acest tricou. Juventus nu este invincibilă, dar acum este înrăită după înfrângerea cu Atalanta. Ronaldo vrea să înscrie, ei se aşteaptă să ne trimită acasă cu cel puţin 3 goluri încasate.

Dar ei au pierdut cu Benevento şi, cu tot respectul, eu nu aş da jucătorii mei pe cei de la Benevento", a declarat Roberto D'Aversa, conform Parmalive.

VIDEO | Rezumat FC U Craiova - Rapid Bucureşti 1-0

Afla mai multe despre: parmadennis manvelntin mihăilăromâni parmaparma juventusroberto d'aversa 

viewscnt
Articole similare