Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul echipelor mici! Andorra a câştigat clar în faţa celor din San Marino

Meciul echipelor mici! Andorra a câştigat clar în faţa celor din San Marino

Fotbal

Comentarii

Andorra a câştigat clar partida cu San Marino, scor 3-0.

Andorra, locul 156 în clasamentul FIFA şi San Marino, locul 210 în acelaşi clasament, s-au întâlnit în meci direct pe San Marino Stadium din Serravalle.

A fost un meci fără istoric în cele din urmă, pentru că Andorra, formaţia mult mai bine clasată, s-a impus clar, scor 3-0.

Pujol a deschis scorul în minutul 10 pentru oaspeţi, pentru ca după pauză, Moreno şi Betriu să ducă scorul la 3-0 pentru Andorra.

A fost a doua victorie pentru Andorra în această grupă, după ce şi prima a fost obţinută tot împotriva San Marino, scor 2-0. Totodată, este victoria la cel mai mare scor obţinută de reprezentativa statului Andorra în preliminarii.

Andorra are şase puncte în grupa Angliei, 7 goluri marcate şi 19 primite. San Marino îşi confirmă statutul de cea mai slabă echipă din Europa. Are zero puncte după opt meciuri, un singur gol marcat şi 32 primite.

Anglia este liderul grupei, urmată de Albania, Polonia şi Ungaria. În următoarea rundă, Andorra joacă acasă cu Polonia, iar San Marino are meci în Ungaria.

Afla mai multe despre: andorrasan marino 

viewscnt
Articole similare