Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul România - Argentina poate fi desemnat cel mai spectaculos de la Cupa Mondială din 1994! Iată unde poţi să votezi şi tu

Meciul România - Argentina poate fi desemnat cel mai spectaculos de la Cupa Mondială din 1994! Iată unde poţi să votezi şi tu
Comentarii

FIFA îi provoacă pe microbiştii din lumea întreagă cu un vot special legat de partidele spectaculoase disputate la campionatele mondiale din 1982 şi până în 2014. Azi, fanii din România îi pot vota pe ”tricolorii” din Generaţia de Aur.

Meciul România - Argentina se luptă cu partida dintre Olanda şi Brazilia, iar suporterii pot vota printr-o ”reacţie” pe pagina de Facebook a FIFA.

Mai exact, dacă vrei ca partida România - Argentina să fie câştigătoare, atunci trebuie să reacţionezi cu ”inimioară” la videoclipul următor:

FIFA World Cup Rewind vote - 1994

Vote NOW using  emoji. The game with the most votes will be streamed LIVE 

Posted by FIFA World Cup on 1 Martie 2018

Competiţia a început deja, iar italia - Brazilia (CM 1982), Anglia - Argentina (CM 1986) şi Camerun - Argentina (CM 1990) sunt partidele alese de suporteri până în prezent. Meciul care, la final, va fi desemnat cel mai spectaculos va putea fi urmărit, în întregime, pe pagina de Facebook a FIFA.

Afla mai multe despre: fifaromaniaargentinaolandabraziliacm 1994 

viewscnt
Articole similare