Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul Zilei. Viitorul - Botoşani, Liga 1 Betano. Pariu bun pe goluri

Meciul Zilei. Viitorul - Botoşani, Liga 1 Betano. Pariu bun pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Meciul Zilei. Viitorul - Botoşani, Liga 1 Betano. Ultimul meci câştigat de moldoveni datează din 28 noiembrie anul trecut, iar victoria a venit tocmai împotriva adversari de azi, 3-2 în Cupa României.

Meciul Zilei. Viitorul - Botoşani, Liga 1 Betano. De atunci, echipa lui Costel Enache nu a mai câştigat nici măcar un joc, motiv pentru care acum se află în afara locurilor de play-off. Viitorul este într-o situaţie identică, astfel că meciul devine unul cu adevărat important.

În ultima etapă din sezonul regulat, Botoşani are un meci uşor acasă cu Gaz Metan, însă nu va mai fi de folos dacă nu obţine punct sau puncte în această seară. De cealaltă parte, Viitorul evoluează în deplasare cu Poli Iaşi, o altă formaţie ce luptă cu şanse pentru accederea în play-off. 

Meciul Zilei. Viitorul - Botoşani, Liga 1 Betano. Viitorul n-a mai pierdut acasă din 20 august, iar în faţa Botoşaniului a cedat o singură dată pe teren propriu din 2011 şi până în prezent. În schimb, Botoşani aşteaptă o victorie în deplasare din luna octombrie, când se impunea la Sepsi. A pierdut ultimele trei deplasări din Liga 1. 

Interesant este că Viitorul şi Botoşani sunt două dintre echipele din Liga 1 Betano care termină cel mai rar cu varianta Peste 2,5 câştigătoare. Presiunea jocului va face ca şi-n această seară să vedem un meci cu puţine goluri. Cota oferită de Betano pentru varianta Sub 2,5 goluri este de 1.55 şi merită încercată pe un bilet cu mai multe partide. 

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.55

Afla mai multe despre: botosaniviitorulliga 1ponturi pariuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare