Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Confruntările din Europa League pe care nu trebuie să le ratezi. Ştefan Radu, partidă pe viaţă şi pe moarte cu OM

Meciurile zilei sunt aici! Confruntările din Europa League pe care nu trebuie să le ratezi. Ştefan Radu, partidă pe viaţă şi pe moarte cu OM

Program TV

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

Lazio - Olympique Marseille, 19:55, Telekom Sport 1

La 19:55, în Grupa H a competiţiei, Lazio primeşte vizita echipei Olympique Marseille, finalista din sezonul precedent al Europa League trecând printr-o perioadă dificilă. Francezii au trei înfrângeri la rând în toate competiţiile, printre care eşecul suferit în urmă cu două săptămâni, pe teren propriu, în faţa lui Lazio, scor 1-3.

BATE Borisov - Chelsea, 19:55, Telekom Sport 2

De la aceeaşi oră, Chelsea o înfruntă în deplasare pe BATE Borisov, în Grupa L a Europa League, la două săptămâni de la succesul obţinut de echipa engleză, pe teren propriu, în tur, cu scorul de 3-1.

Vidi - PAOK, 19:55, Telekom Sport 3

Tot în Grupa L, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu se deplasează în Ungaria pentru a-şi lua revanşa în faţa echipei MOL Vidi, de care a fost învinsă, în mod surprinzător, în urmă cu două săptămâni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Rapid Viena - Villarreal, 19:55, Telekom Sport 4

Ultimul meci transmis de Telekom Sport dintre cele de la 19:55 îl are în prim-plan pe Andrei Ivan. Echipa internaţionalului român de tineret primeşte vizita formaţiei spaniole Villarreal, în Grupa G a competiţiei.


Arsenal - Sporting, 22:00, Telekom Sport 1

Spectacolul din Europa League continuă la 22:00 cu încă patru meciuri tari. Pe Telekom Sport 1 va fi transmis duelul dintre Arsenal Londra şi Sporting Lisabona, în tur 1-0, din Grupa E.

Betis - AC Milan, 22:00, Telekom Sport 2

O altă super partidă programată la 22:00 se joacă la Sevilla, între Betis şi AC Milan, în Grupa F a Europa League, la două săptămâni de la victoria surpinzătoare obţinută de formaţia spaniolă, scor 2-1, pe San Siro.

Celtic Glasgow - Leipzig, 22:00, Telekom Sport 3

De la 22:00, veţi putea urmări meciul Celtic Glasgow - RB Leipzig, din Grupa B. În tur, echipa germană a obţinut o victorie lejeră pe teren propriu, scor 2-0.

Ludogoreţ - AEK Larnaca, 22:00, Telekom Sport 4

În Grupa A, Ludogoreţ, echipă pentru care evoluează românii Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore, primeşte vizita formaţiei AEK Larnaca, la 22:00. În tur, cele două echipe au remizat în Cipru, scor 1-1.

 

Afla mai multe despre: laziomarseillemeciurile zileilivebetano 

viewscnt
Articole similare