Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri tari în Liga 1, Premier League şi la CE Handbal feminin

Meciurile zilei sunt aici! Dueluri tari în Liga 1, Premier League şi la CE Handbal feminin

Media

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante meciuri ale zilei.

De la 17:30 Gaz Metan Mediaş - Viitorul Constanţa - Telekom Sport 1
Gaz Metan şi Viitorul se întâlnesc într-un meci cu o miză extrem de importantă, de la 17:30. Gazdele luptă pentru menţinerea pe locurile care asigură calificarea în play-off, în timp ce trupa lui Hagi încearcă să-şi consolideze poziţia pe podium.

De la 20:00 Sepsi OSK - FCSB, Liga 1 - Telekom Sport 1


Vicecampioana se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru un meci care se anunţă extrem de dificil. Gazdele ocupă poziţia a şasea după 17 etape şi speră că vor rămâne pe loc de play-off până la finalul sezonului regulat. Trupa lui Dică vine însă după o serie foarte bună în campionat şi speră să rămână în plasa liderului.

De la 22:00 Norvegia - România - Campionatul European de handbal feminin
Tricolorele joacă ultimul meci din prima fază a grupelor de la CE handbal în compania campioanelor en-titre. Norvegia a început faza grupelor cu stângul, fiind învinsă de Germania, însă rămâne una din echipele de temut de la această competiţie.

De la 21:45 Burnley - Liverpool - Premier League
Etapa intermediară din Premier League continuă astăzi, iar Liverpool are nevoie neapărat de victorie pentru a rămâne în plasa liderului. Revelaţie în sezonul trecut, Burnley se află în subsolul clasamentului în acest an şi nu-şi permite paşi greşiţi.

De la 22:00 Manchester United - Arsenal - Premier League
Încheiem ziua cu derby-ul de pe Old Trafford, Manchester United - Arsenal. Trupa lui Jose Mourinho se află într-o situaţie dificilă (locul 8 după 14 runde), în timp ce Arsenal vine după o victorie imensă - 4-2 cu Tottenham - iar moralul oamenilor lui Emery e excelent.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: meciurile zileiliveprogramul zilei 

viewscnt
Articole similare