Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MEGA-transfer în Liga I. Starul pe care Becali arunca milioane de euro în 2018, liber de contract la FCSB

MEGA-transfer în Liga I. Starul pe care Becali arunca milioane de euro în 2018, liber de contract la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, iar acum a început să-şi pregătească lista de transferuri pentru vara acestui an.

FCSB a bifat deja un prim transfer pentru noul sezon. Andrei Cordea a fost adus de Gigi Becali, iar acum patronul roş-albaştrilor pregăteşte alte mutări spectaculoase.

Comentăm finala UEFA Champions League şi pe canalul nostru de YouTube, alături de Andrei Dumitru şi Bogdan Socol

Plecat din Liga I în ianuarie 2017, Dorin Rotariu este aproape de a reveni în fotbalul românesc după patru ani şi jumătate. Mijlocaşul ofensiv de 25 de ani s-a despărţit de Astana, din cauza problemelor financiare, iar acum a depus un memoriu în speranţa că îşi va recupera banii pe care îi are de încasat.

MEGA-transfer în Liga I. Starul pe care Becali arunca milioane de euro în 2018, liber de contract la FCSB

În urma despărţirii lui Dorin Rotariu de echipa din Kazahstan, Gigi Becali s-a interesat acum de aducerea fotbalistului la FCSB. De altfel, în ultimele sezoane, patronul roş-albaştrilor a încercat să transfere doar jucători liberi de contract, ceea ce ar fi un nou mare plus pentru Rotariu, fotbalist de care latifundiarul din Pipera s-a mai interesat în urmă cu mai bine de doi ani.

În noiembrie 2018, când Dorin Rotariu, evolua pentru Club Brugge, Gigi Becali a fost dispus chiar să plătească două milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocaş din Belgia, însă, în cele din urmă, transferul a picat. Acum, patronul de la FCSB nu vrea să mai rateze mutarea şi vrea să-i îndeplinească toate pretenţiile financiare lui Dorin Rotariu.

Adus de Dinamo de la Poli Timişoara, în vara anului 2013, fotbalistul de 25 de ani a impresionat în tricoul “câinilor”, iar în 2017 a plcat la Club Brugge, iar ulterior a mai jucat la echipa precum Mouscron sau AZ Alkmaar, din februarie 2019 evoluând pentru Astana, în Kazahstan.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Dorin Rotariu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 gol a marcat Rotariu în cele 10 meciuri jucate pentru prima reprezentativă a României

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare