Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meniul senzaţional al lui Cristiano Ronaldo! FOTO | Ce mănâncă starul Realului pentru a rămâne în top şi la 33 de ani

Meniul senzaţional al lui Cristiano Ronaldo! FOTO | Ce mănâncă starul Realului pentru a rămâne în top şi la 33 de anigalerie foto
Comentarii

Cum reuşeşte Cristiano Ronaldo să se menţină în formă şi să rămână unul dintre cei mai buni jucători din lume chiar dacă se apropie cu paşi mari de vârsta de 34 de ani? Răspunsul e cu siguranţă unul complex, însă totul are legătură şi cu dieta starului portughez de la Real Madrid.

Câştigător al Balonului de Aur de cinci ori, Ronaldo e atent la fiecare detaliu care îi poate influenţa prestaţiile de pe teren şi e foarte atent la ce mănâncă.

Şi cum CR7 a început să publice tot mai des imagini pe reţelel de socializare cu meniul său, ne putem face o idee despre ce mănâncă cel mai bun fotbalist al planetei în acest moment. În plus, bucătarul echipei naţionale de fotbal a Portugaliei,  Luis Lavrador, a făcut dezvăluiri despre ce se află în meniul lui Cristiano Ronaldo.

Iubeşte cafeaua şi consumă foarte multe fructe


Conform spuselor lui Lavrador, Ronaldo este "îndrăgostit de cafea" şi consumă multe fructe, ca atare, sau în sucuri naturale. Printre preferinţele lui CR7 se nunără perele, merele şi sucul de ananas.

Peştele nu lipseşte din dieta starului portughez. De preferat proaspăt, dar nu spune nu nici conservelor. "Ronaldo are un meniu variat, aşa cum i se cuvine unui atlet responsabil, dar cel mai mult îi place peştele precum dorada, bibanul sau peştele spadă", spune bucătarul naţionalei Portugaliei.



Fără alcool şi băuturi îndulcite!
Ronaldo consumă multe lichide, însă niciodată alcool sau băuturi cu zahăr adăugat. "Mă păstrez hidratat cu o băutură destinată efortului fizic, care îmi oferă energie la antrenamente şi în timpul meciurilor. Are un amestec de carbohidraţi care îţi cresc rezistenţa şi are mai puţin zahăr decât alte băuturi de acest gen. Conţine şi electroliţi, care să ajute la hidratare şi vitamina B12, care luptă împotriva oboselii", spune atacantul lui Real Madrid.

"Evit lucruri care nu-mi fac bine, precum alcoolul, băuturi cu mult zahăr şi mâncăruri procesate. Mă concentrez pe a mânca în special mâncare integrală precum fructe şi legume proaspete, cereale integrale şi proteine fără grăsimi", mai spune Ronaldo, care consideră că secretul este să mănânce constant. Astfel ajunge până la şase mese pe zi!



Evident, Ronaldo nu se rezumă numai la peşte şi mănâncă des piept de pui la grătar, pe care îl combină întotdeauna cu legume proaspete sau la grătar.

Mai jos, imagini cu câteva din mâncărurile preferate ale lui Cristiano Ronaldo.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomeniuce mananca ronaldodieta ronaldo 

viewscnt
Articole similare