Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar pentru clujeni înaintea meciului cu Dudelange: "Putem marca istoria şi se spune că învinşii povestesc istoria"

Mesaj clar pentru clujeni înaintea meciului cu Dudelange: "Putem marca istoria şi se spune că învinşii povestesc istoria"

UEFA Europa League

Comentarii

Jucătorii lui Dudelange nu se sperie de campioana României în meciul din această seară.

"Ştiu că această echipă este campioana en titre a României, că are jucători buni, că au un francez care a trecut pe la Marseille, Billel Omrani... Nu-mi doresc decât să facem ca toată ţara să plângă de fericire! Suntem la 180 de minute de fericirea absolută. Lotul de calitate pe care-l avem mă face să cred mai mult ca oricând în calificare. Toată lumea face eforturi pentru colegii săi, se sacrifică pentru grup", spune fundaşul stânga Aniss El Hriti.

Acesta a mai declarat în presa locală: "Când vedem cât de emoţionaţi sunt suporterii şi tot publicul, ne dăm seama că realizăm ceva formidabil. Acum însă, în mintea noastră, ne spunem că n-am făcut nimic dacă nu trecem de play-off. Încă o dată, avem totul de câştigat. Noi am făcut o treabă bună, dar nu s-a terminat. Vom da totul ca Dudelange şi echipele de club din Luxemburg să existe la scară europeană. Putem marca istoria şi se spune că învinşii povestesc istoria, învingătorii o scriu"

Afla mai multe despre: aniss el hritidudelangecfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare