Experiențe împreună.
You are here:

Mesaj dur postat de U Cluj pe pagina de Facebook, după eliminarea din Cupa României: "Arbitrajul a reprezentat o jignire la adresa competiţiei"

Mesaj dur postat de U Cluj pe pagina de Facebook, după eliminarea din Cupa României: "Arbitrajul a reprezentat o jignire la adresa competiţiei"

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj a acuzat prestaţia arbitrilor de la meciul cu Viitorul Târgu Jiu, din Cupa României, precizând, într-un comunicat, că “arbitrajul a reprezentat o jignire” la adresa competiţiei şi a jucătorilor.

“Respectăm Cupa României, o competiţie a surprizelor, iar pentru clubul nostru, una a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finală din 2015.

În această seară, competiţia ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar uşor de ascuns sub preş în fotbalul original de la noi.

Fără să căutăm vreo scuză pentru rezultatul negativ, remarcăm că arbitrajul din această seară (n.r. miercuri) a reprezentat o jignire la adresa competiţiei, a fotbaliştilor din cele două echipe, dar şi a arbitrilor care îşi fac meseria cu onestitate şi împart dreptatea cu ochii doar pe teren. E ca şi cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară.

Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să "respire". Cealaltă varianta, "să te faci frate cu dracu' până treci puntea", am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei.

Şi, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier aiurea face cât 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru "istorie", câteva imagini din partida de astăzi.

P.S. 1. În minutul 42, Ilieş a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului.

P.S. 2. În minutul 73, Acka a fost lovit cu cotul în faţă, în careul de pedeapsă”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Universitatea Cluj, scor 3-1.

Clujenii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Golan, în minutul 1.

Pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu au înscris Tegle ’69 (penalty) şi Paraschiv ’77, ’86.

În minutul 74, de la Universitatea Cluj a fost eliminat Luchin.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Antonie.

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...