Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Hagi pentru antrenorul Mutu: "Trebuie sprijinit, nu cum am păţit eu". De ce trebuie să ţină cont "Briliantul" în noua meserie

Mesajul lui Hagi pentru antrenorul Mutu: "Trebuie sprijinit, nu cum am păţit eu". De ce trebuie să ţină cont "Briliantul" în noua meserie

FC Voluntari

Comentarii

Managerul tehnic al echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat încântat că Adrian Mutu a ales să devină antrenor şi a punctat că fostul internaţional are nevoie de sprijinul de care el nu a avut parte.

"Îl felicit! Bine a venit! Mă bucur că vrea să fie antrenor. Meseria este grea, nu-i uşoară. El e la început. Trebuie sprijinit, nu cum am păţit eu. Aţi sărit toţi pe mine. Să aibă grijă, că nu e o meserie uşoară. Trebuie să formeze un grup frumos, o echipă care să practice un fotbal frumos şi sper să o facă, pentru că personalitate are. A jucat la nivel foarte mare, ştie cu ce se mănâncă", a spus Hagi, după Viitorul - CFR 1-2.

Mutu, în vârstă de 39 de ani, este noul antrenor al celor de la FC Voluntari, unde i-a luat locul lui Claudiu Niculescu. Fostul mare atacant nu are încă licenţa UEFA PRO şi din acest motiv antrenor principal va figura Victor Naicu.

Adrian Mutu o preia pe Voluntari într-un moment delicat. După cinci etape din play-out, Voluntari ocupă primul loc aflat deasupra zonei retrogradării, cu 18 puncte, la doar două puncte de ACS Poli Timişoara, ocupanta poziţiei de baraj. Iar echipa bănăţeană are şi un meci mai puţin disputat, urmând să joace luni, de la 18:00, pe teren propriu, în compania celor de la Botoşani.

Primul meci pe care Voluntari îl va disputa cu Mutu pe banca tehnică va avea loc sâmbătă, de la 18:00, în deplasare, contra Concordiei Chiajna, în runda a şasea a play-out-ului. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: hagimutuvoluntari 

viewscnt
Articole similare