Experiențe împreună.
You are here:

Mesajul Simonei Halep pentru fanii de la Melbourne. Australian Open intră în carantină, urmează meciuri fără spectatori

Mesajul Simonei Halep pentru fanii de la Melbourne. Australian Open intră în carantină, urmează meciuri fără spectatori

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep le-a mulţumit fanilor prezenţi, vineri, la meciul ei de la Australian Open, câştigat în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, scor 6-1, 6-3.

"Un mulţumesc special fanilor din această seară. Turul patru, venim..", a fost mesajul transmis de Simona Halep pe reţelele de socializare.

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, calificându-se pentru a şasea oară în optimile de finală ale Australian Open.

Halep va evolua în turul următor cu Iga Swiatek, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, care a trecut de Fiona Ferro (Franţa), locul 46 WTA. scor 6-4, 6-3.

Meciuri fără spectatori în următoarele cinci zile la Australian Open

Australian Open va continua fără spectatori, după ce o perioadă de cinci zile de carantină a fost decretată în statul Victoria, începând de vineri, de la ora 23.59, până miercuri.

Decizia a fost luată de premierul statului Victoria, Dan Andrews. după ce numărul de cazuri de la un hotel al aeroportului din Melbourne a ajuns de la 13 la 19.

"Trebuie să stopăm aceste cazuri, mai ales că este vorba de varianta britanică a virusului. Dacă aşteptăm să fie mai multe cazuri pozitive, atunci va fi prea târziu", a declarat Andrews.

Această carantină de "nivel 4" nu autorizează decât ieşirile pentru patru motive: drumuri de maximă necesitate, muncă esenţială, servicii medicale şi exerciţii două ore pe zi. Masca va fi oligatorie peste tot, întâlnirile publice şi private vor fi interzise, inclusiv cele religioase. Şcolile vor fi închise, la fel şi cluburile sportive, înmormântările vor fi limitate la 10 persoane, iar căsătoriile interzise.

Meciurile de la Openul Australiei, la care puteau asista până la 30.000 de spectatori pe zi, vor continua fără prezenţa fanilor, cel puţin până miercuri.

viewscnt
Articole similare
Victor Piturca construieste un complex imobiliar langa Catedrala Mantuirii Neamului. Cat costa un...