Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, declaraţie impresionantă despre Cristiano Ronaldo. "A avut o noapte magică. I-a surclasat"

Messi, declaraţie impresionantă despre Cristiano Ronaldo. "A avut o noapte magică. I-a surclasat"
Comentarii

Messi a dat două goluri la reuturul Barcelona - Lyon, cu unul mai puţin decât Cristiano Ronaldo la meciul Juventus - Atletico. Performanţa portughezului i-a stârnit admiraţia lui Messi.

Toată lumea aştepta să vadă ce replică va da Messi, la prestaţia senzaţională a lui Ronaldo, care, de unul singur, a dus-o pe Juventus în sferturile Ligii Campionilor. Răspunsul argentinianului a venit - a înscris şi el două goluri şi a pus serios umărul la calificarea Barcelonei. Ceea ce a reuşit însă Ronaldo, rămâne însă unic, chiar şi pentru Messi. 

"Ceea ce au reuşit Ronaldo şi Juventus a fost impresionant. A fost o surpriză, pentru că eu credeam că Atletico va fi mai puternică. Juventus i-a surclasat. Au mult potenţial. Cu cele trei goluri reuşite, Cristiano a avut o noapte magică", a declarat Messi după ce şi el a fost decisiv, în calificarea echipei sale.

Cu performanţa de marţi seară, Ronaldo a ajuns la 124 de goluri în Liga Campionilor. Portughezul a înscris mai mult decât 118 echipe participante în UCL de-a lungul timpului şi doar 22 de cluburi au mai multe goluri decât Ronaldo. 

Afla mai multe despre: messironaldoliga campionilorjuventusbarcelona 

viewscnt
Articole similare