Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, devastat după înfrângerea cu Liverpool. A plâns după meci şi nu a plecat cu echipa la aeroport

Messi, devastat după înfrângerea cu Liverpool. A plâns după meci şi nu a plecat cu echipa la aeroport

FC Barcelona

Comentarii

Înfrângerea umilitoare a Barcelonei din returul semifinalei UEFA Champions League a lăsat urme adânci în sufletul lui Lionel Messi. Starul argentinian nu s-a mai putut abţine la finalul meciului, iar gestul pe care l-a făcut la vestiare spune tot despre cât de mult înseamnă această competiţie pentru cel care a cucerit de cinci Balonul de Aur.

După ce arbitrul a fluierat finalul meciului, Messi a analizat scurt, cu o privire, fericirea din chipul surporterilor şi jucătorilor lui Liverpool, iar apoi s-a dus la vestiar, acolo unde, potrivit englezilor de la The Guardian, a izbucnit în plâns. 

Decarul catalanilor a fost întrerupt doar de oficialii UEFA, care l-au convocat pe Messi pentru obişnuitul test anti-doping de la finalul meciului, motiv pentru care Messi nu a plecat cu toată echipa la aeroportul din Liverpool. 

Ajuns singur pe aeroportul John Lennon, Messi ar fi intrat şi în conflict cu câţiva fani ai Barcelonei, nervoşi de eliminarea echipei favorite. Argentinianul ratează şansa de a câştiga pentru a 5-a oară trofeul UEFA Champions League, dar mai mult ca sigur va ieşi golgheterul sezonului în Liga Campionilor. 12 goluri are Messi, iar dintre jucătorii rămaşi în competiţie, următorul este Dusan Tadic, cu şase reuşite. 

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare