Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi linişteşte apele la FC Barcelona: "Mă simt bine, dornic şi entuziast!". Argentinianul, super interviu despre viitorul său în presa spaniolă

Messi linişteşte apele la FC Barcelona: "Mă simt bine, dornic şi entuziast!". Argentinianul, super interviu despre viitorul său în presa spaniolă

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani), starul Barcelonei, a acordat un interviu celor de la La Sexta şi a vorbit despre cum se simte acum, după toate cele întâmplate la finalul sezonului trecut şi pe tot parcursul anului.

Messi a anunţat că a trecut peste perioada proastă despre care a povestit într-un interviu pentru ESPN, în care a anunţat - în vară -, că va continu la FC Barcelona pentru cel puţin încă un an. Acum, Messi a stat de vorbă cu jurnalistul Jordi Evole de la La Sexta, iar acesta din urmă a dezvăluit o mică parte din discuţia cu starul Barcelonei.

"Am avut o perioadă foarte proastă din cauza sfârşitului de sezon şi din cauza a ceea ce s-a întâmplat în vară. Am tras după mine toate astea la început, dar acum mă simt bine, dornic şi entuziast!", a spus Leo Messi în interviul care va apărea duminică, 27 decembrie, în La Sexta.

În vara lui 2020, Leo Messi a dorit să plece de la FC Barcelona după umilinţa cu Bayern din Liga Campionilor (2-8), dar nu a fost lăsat să părăsească clubul. Fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, l-a împiedicat pe argentinian să plece liber de contract la o altă echipă. Messi avea o clauză în contractul cu Barcelona care-i permitea să plece liber la finalul fiecărui sezon, dar trebuia să anunţe şefii până pe 10 iunie.



Leo Messi mai are contract cu FC Barcelona până în 2021 şi aşteaptă un nou preşedinte la club pentru a-şi decide viitorul.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonainterviu 

viewscnt
Articole similare