Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, primele declaraţii la revenirea pe teren. Argentinianul s-a recuperat după accidentarea de la genunchi: "Sper doar să închei anul cu bine"

Messi, primele declaraţii la revenirea pe teren. Argentinianul s-a recuperat după accidentarea de la genunchi: "Sper doar să închei anul cu bine"
Comentarii

Lionel Messi a fost integralist în partida pe care Argentina a încheiat-o la egalitate cu Brazilia (0-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 şi speră să încheie anul cu bine, după problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

"Nu am mai jucat de ceva timp. A fost un meci cu o intensitate foarte mare, iar mie mi-a lipsit ritmul. Mă simt bine, altfel nu aş fi jucat, chiar dacă nu sunt la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic.

M-am oprit pentru o perioadă şi nu este să uşor dispuţi un meci cu un astfel de ritm, dar sunt bine, din fericire, şi sper să închei anul cu bine", a declarat căpitanul Argentinei la finalul meciului de la San Juan.

Lionel Messi (34 ani) a ratat ultimele două meciuri ale echipei sale de club, Paris Saint-Germain, din cauza unei accidentări la genunchi, însă cu toate acestea a decis să răspundă convocării la naţionala ţării sale, pe care a ajutat-o să obţină calificarea la CM 2022.

PSG va juca sâmbătă cu FC Nantes în campionatul Franţei, înainte de a o înfrunta pe Manchester City în Liga Campionilor, săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare