Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi - Setien, întâlnire pentru pace! Starul argentinian şi antrenorul Barcelonei s-au întâlnit în privat înainte de ultima etapă: ce au discutat

Messi - Setien, întâlnire pentru pace! Starul argentinian şi antrenorul Barcelonei s-au întâlnit în privat înainte de ultima etapă: ce au discutat

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) şi Quique Setien (61 de ani), cel mai important fotbalist al Barcelonei şi antrenorul echipei, au avut o întâlnire în care tehnicianul a încercat să-l câştige pe starul argentinian de partea sa şi să calmeze apele din jurul echipei catalane. Presa din Spania scrie despre întâlnirea dintre Messi şi Setien.

După înfrângerea cu Osasuna, 1-2 pe Camp Nou, când şansele Barcelonei la titlu au fost curmate definitiv, Leo Messi a avut un discurs extrem de dur la adresa tuturor celor din club, de la antrenor până la preşedinte şi jucători. Cuvintele lui Messi l-au durut pe Quique Setien, antrenorul catalanilor, care a cerut o întâlnire cu Leo Messi.

Pe care a şi obţinut-o, scrie Sport, care citează Radio Catalunya. Întâlnirea dintre Messi şi Setien a avut sâmbătă, cu o zi înainte de meciul pe care catalanii l-au câştigat duminică, 5-0 pe terenul lui Deportivo Alaves, în ultima etapă a sezonului din LaLiga. Aceasta a durat 30 de minute, timp în care Quique Setien a încercat să-l câştige de partea sa pe Messi şi i-a explicat acestuia planurile sale şi cum percepe el viitorul echipei.

Se pare că întâlnirea dintre Leo Messi şi anternorul Barcelonei a avut efect. Asta pentru că Barcelona a câştigat cu 5-0 în ultimul şi, mai ales, pentru discursul lui Messi de după victoria en-fanfare cu care trupa blaugrana a închis sezonul, chiar dacă a ratat titlul.



"Am fost autocritici, din interiori, a fost ceea ce trebuia să facem. Am realziat o serie de lucruri. În primul rând, nu am avut un sezon bun din punct de vedere al performanţelor sau rezultatelor. Vom vedea. Cred că a fost un pas înainte în ceea ce priveşte atitudinea şi angajamentul. Trebuie să jucăm cu aceeaşi dorinţă", a spus Leo Messi, după meciul cu Alaves, potrivit Sport.

Afla mai multe despre: fc barcelonaleo messiquique setienintalnire 

viewscnt
Articole similare