Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi şi Ronaldo puteau face echipă! Dezvăluire uluitoare: "Am avut şansa să-l transferăm, dar am refuzat şi nu regret!"

Messi şi Ronaldo puteau face echipă! Dezvăluire uluitoare: "Am avut şansa să-l transferăm, dar am refuzat şi nu regret!"

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) şi Cristiano Ronaldo (35 de ani) ar fi putut face echipă la FC Barcelona. Joan Laporta, fostul preşedinte al catalanilor şi principal favorit să reocupe funcţia la alegerile de pe 24 ianuarie, a dezvăluit într-un interviu pentru ESPN că a refuzat transferul lui Ronaldo pe Camp Nou.

Messi şi Ronaldo puteau face echipă: "Am avut şansa să-l transferăm, dar am refuzat. Nu regret!"

Fost preşedinte al Barcelonei între 2003 şi 2010, Joan Laporta a acordat un interviu pentru ESPN în care a dezvăluit că a refuzat ocaiza de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo pe Camp Nou. În 2003, când portughezul juca la Sporting sub comanda lui Laszlo Boloni, a fost oferit Barcelonei, însă Laporta l-a preferat atunci pe Ronaldinho, care pe vremea aceea juca la PSG.

"Am avut şansa să-l transferăm pe Cristiano pentru 17 milioane de euro, dar investisem deja în Ronaldinho. Cristiano juca mai mult în bandă decât în centru, aşa că l-am respins. Şi nu regret!", a dezvăluit Joan Laporta pentru cei de la ESPN. În cele din urmă, CR7 a semnat cu Manchester United la vremea respectivă.

Ronaldo n-a ajuns la Barcelona, dar a fost timp de nouă ani rivalul catalanilor. A semnat cu Real Madrid în 2009 şi a plecat în 2018 de la formaţia blanco, iar în tot acest timp a fost mereu ca un ghimpe în coasta echipei de pe Camp Nou.

Joan Laporta candidează la alegerile prezidenţiale la FC Barcelona şi vrea să fie din nou şeful de pe Camp Nou, aşa cum s-a întâmplat între 2003 şi 2010. Avocatul catalan e perceput drept favorit, după sondaje şi după numărul de semnături strânse pentru validarea candidaturii la scaunul de preşedinte al Barcelona. Laporta a strâns mai multe semnături decât toţi ceilalţi contracandidaţi la un loc, 10.271.

Messi şi Cristiano Ronaldo, "zeii" din ultimii ani 15 ani

Cristiano Ronaldo şi Leo Messi şi-au împărţit supremaţia în fotbal în ultimii 15 ani. Portughezul şi argentinianul a doborât record după record, au câştigat cinci, respectiv şase Baloane de Aur, şi au împreună peste 1.500 de goluri marcate la nivel de club. Cei doi "monştrii sacri" au acaparat scena cea mai înaltă din lumea fotbalului în ultimii ani şi specialiştii s-au grăbit să compare mulţi alţi jucători cu ei, însă vor rămâne unici în istoria modernă a jocului.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoleo messiechipafc barcelonatransferjoan laporta 

viewscnt
Articole similare