Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metaloglobus a remizat cu liderul UTA. Marius Măldăraşanu atacă arbitrajul: ”Am rămas în 10 în cel mai bun moment al nostru!”

Metaloglobus a remizat cu liderul UTA. Marius Măldăraşanu atacă arbitrajul: ”Am rămas în 10 în cel mai bun moment al nostru!”

Liga 2

Comentarii

Deşi a evoluat în inferioritate numerică, Metaloglobus a smuls o remiză în dificila partidă contra celor de la UTA.

Rus a marcat golul egalizator al gazdelor în minutul 45. UTA marcase prima prin Miculescu în minutul 7 al meciului: ”I-am considerat încă de la început şi pe merit, favoriţi, pentru că sunt echipa de primul loc din clasament” a mărturisit după meci, tehnicianul gazdelor, Marius Măldărăşanu.

”Noi am mai avut probleme şi la alte două meciuri în care ni s-a scos mingea din poartă. De data asta ca joc poate este echitabil scorul, ca joc, am avut şi noi ocazii singuri cu portarul, un meci frumos. Ni s-a confirmat după meci că, într-adevăr, este penalty foarte evident. Nu se dă. Pe urmă rămânem cu un om în minus într-un moment bun al nostru ca şi joc. Am arătat că şi în 10 oameni ne-am dorit să câştigăm acest meci chiar dacă jucam împotriva UTA Arad” a mai adăugat tehnicianul în vârstă de 44 de ani.

În replică, tehnicianul oaspeţilor, Laszlo Balint a precizat: ”Ocaziile adversarilor au venit în urma cadourilor pe care le-am făcut noi. Greşeli individuale de nepermis pentru ceea ce ne propunem. Partea proastă este că începem să avem din ce în ce mai mari probleme medicale” a mărturisit tehnicianul liderului.

Metaloglobus Bucureşti este ocupanta locului 6 în clasamentul Ligii 2. UTA rămâne lider după 15 meciuri cu 32 de puncte, cu unul mai mult decât CS Mioveni. 

Afla mai multe despre: metaloglobusmăldărăşanu 

viewscnt
Articole similare