Experiențe împreună.
You are here:

Metaloglobus a remizat cu liderul UTA. Marius Măldăraşanu atacă arbitrajul: ”Am rămas în 10 în cel mai bun moment al nostru!”

Metaloglobus a remizat cu liderul UTA. Marius Măldăraşanu atacă arbitrajul: ”Am rămas în 10 în cel mai bun moment al nostru!”

Liga 2

Comentarii

Deşi a evoluat în inferioritate numerică, Metaloglobus a smuls o remiză în dificila partidă contra celor de la UTA.

Rus a marcat golul egalizator al gazdelor în minutul 45. UTA marcase prima prin Miculescu în minutul 7 al meciului: ”I-am considerat încă de la început şi pe merit, favoriţi, pentru că sunt echipa de primul loc din clasament” a mărturisit după meci, tehnicianul gazdelor, Marius Măldărăşanu.

”Noi am mai avut probleme şi la alte două meciuri în care ni s-a scos mingea din poartă. De data asta ca joc poate este echitabil scorul, ca joc, am avut şi noi ocazii singuri cu portarul, un meci frumos. Ni s-a confirmat după meci că, într-adevăr, este penalty foarte evident. Nu se dă. Pe urmă rămânem cu un om în minus într-un moment bun al nostru ca şi joc. Am arătat că şi în 10 oameni ne-am dorit să câştigăm acest meci chiar dacă jucam împotriva UTA Arad” a mai adăugat tehnicianul în vârstă de 44 de ani.

În replică, tehnicianul oaspeţilor, Laszlo Balint a precizat: ”Ocaziile adversarilor au venit în urma cadourilor pe care le-am făcut noi. Greşeli individuale de nepermis pentru ceea ce ne propunem. Partea proastă este că începem să avem din ce în ce mai mari probleme medicale” a mărturisit tehnicianul liderului.

Metaloglobus Bucureşti este ocupanta locului 6 în clasamentul Ligii 2. UTA rămâne lider după 15 meciuri cu 32 de puncte, cu unul mai mult decât CS Mioveni. 

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...