Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mi-a dat un pumn în gât de era să îmi înghit mărul lui Adam” Daniel Florea reclamă agresivitatea unui jucător de la Poli Iaşi

„Mi-a dat un pumn în gât de era să îmi înghit mărul lui Adam” Daniel Florea reclamă agresivitatea unui jucător de la Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

Chindia a primit vizita lui Poli Iaşi în a treia etapă a play-out-ului Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, graţie unei duble reuşite de Florea 41', 80'.

Daniel Florea (33 de ani) este în formă mare şi îşi ajută echipa cu reuşitele sale la fiecare meci. Florea a marcat în toate cele trei meciuri disputate de echipa sa în play-out.

După duelul cu Poli Iaşi, fotbalistul Chindiei a mărturisit: „Un meci cum ne aşteptam, de luptă, un meci în care am oscilat în dominări. Cred că am fost pugilistul mai bine pregătit astăzi şi am reuşit să răzbim la final. Când joc pe obiective, când este presiunea mare parcă mă simt mai bine, mă motivez mai bine şi probabil că acesta este secretul meu.

„S-a informat să nu îl vadă nimeni şi m-a lovit”

Iriondo a făcut două faulturi grosolane asupra mea în timpul meciului, iar după ce am marcat al doilea gol mi-a dat un pumn când mingea nu era în zona mea. Probabil că s-a informat ca să fie sigur că nu îl vede nimeni şi mi-a dat un pumn în gât de era să îmi înghit mărul lui Adam. Şi în timpul meciului striga şi vorbea în limba lui şi înjura”.

Graţie acestui succes, Chindia şi-a consolidat şefia în play-out, fiind la 4 lungimi distanţă de locul secund, ocupat de UTA. Poli rămâne „lanterna roşie” a Ligii 1.



 

Afla mai multe despre: daniel floreachindiaplay-out 

viewscnt
Articole similare