Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mi-a oferit libertate, mă înţelege”. Şumudică, motivul „renaşterii” lui Maxim. Fotbalistul ştie şi despre infectarea antrenorului cu COVID-19

„Mi-a oferit libertate, mă înţelege”. Şumudică, motivul „renaşterii” lui Maxim. Fotbalistul ştie şi despre infectarea antrenorului cu COVID-19

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (29 de ani) a redevenit jucătorul de la care fotbalul românesc a avut întotdeauna aşteptări. După doi ani şi jumătate ani mai puţin străluciţi în Germania, mijlocaşul s-a reinventat în Turcia sub bagheta lui Marius Şumudică.

În ianuarie 2020, Gaziantep l-a împrumutat pe Alexandru Maxim de la Mainz până la finalul acestui sezon, dar mijlocaşul român îşi doreşte să continue la gruparea din Super Lig. În cele câteva luni petrecute sub comanda lui Marius Şumudică, Maxim a dezvoltat o relaţie specială cu tehnicianul în vârstă de 49 de ani.

Fotbalistul crede în ipoteza lui Şumudică, cel care susţine că a avut coronavirus la finalul lui 2019.

„Ne povestea şi nouă când a început nebunia asta cu virusul. Ne-a povestit înainte de antrenament că în decembrie şi el şi întreg stafful au avut simptome. Nu ştim sigur dacă a fost virus sau nu , dar a fost o răceală destul de puternică. Din câte am înţeles, a făcut o pneumonie, sau ceva de gen, o răceală care i-a ţinut la pat câteva zile. 

El spune că ar fi fost acest virus. Înseamnă că e imun. Dacă a avut virusul, poate să stea liniştit”, a declarat Alexandru Maxim pentru Telekom Sport.



În ciuda faptului că în luna iunie ar trebui să se întoarcă la Mainz, în momentul în care îi expiră împrumutul, Maxim îşi doreşte să lucreze în continuare cu Şumudică. Şapte meciuri, două goluri şi o pasă decisivă, acesta este bilanţul internaţionalului român la Gaziantep.

„Mi-aş dori să continui să lucrez cu Marius Şumudică, am o relaţie extraordinară cu el, ne înţelegem foarte bine. Mi-a oferit libertatea de care aveam nevoie, mă înţelege şi mi-aş dori foarte mult să pot continua cu el.

Am avut colegi care au lucrat cu el, am prieteni care au lucrat cu el şi mi-au povestit numai lucruri frumoase despre antrenorul Marius Şumudică şi despre omul Marius Şumudică. Nu am discutat decât o dată cu el la telefon înainte de a semna.

Din câte am înţeles şi el şi-ar dori ca eu să continui şi eu la rândul meu mi-aş dori să continăm împreună”
, a completat în acelaşi interviu fotbalistul lui Gaziantep.

  • Alexandru Maxim mai are contract cu Mainz până în vara lui 2021
  • site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează acum pe mijlocaşul român la 1,6 milioane de euro

Afla mai multe despre: maximsumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare