Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist”. Un fost internaţional român, dezvăluiri ”fără perdea”: ”Asta e reacţie de arbitru profesionist?”

”Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist”. Un fost internaţional român, dezvăluiri ”fără perdea”: ”Asta e reacţie de arbitru profesionist?”

Superliga

Comentarii

Un fost internaţional român a făcut declaraţii cu privire la un arbitru din fotbalul românesc. Acesta susţine că centralul i-ar fi vorbit urât la un meci de fotbal.

Gardoş: ”Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist”

Florin Gardoş are amintiri mai puţin plăcute cu unul dintre cei mai în vogă arbitrii din România.

Fostul fundaş a povestit cum a fost umilit, pe finalul carierei, de centralul Radu Petrescu, în perioada în care era legitimat la Academica Clinceni.

Recent, Radu Petrescu a fost la centru la partida dintre FC Barcelona şi Antwerp, scor 5-0, în cadrul primei etape din grupele Ligii Campionilor.

”Am avut şi eu destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis mie că-s puşcărie de fotbalist. Pe vremea când eram la Clinceni. Aşa mi-a zis, că-s puşcărie de fotbalist. Ce să mai, poţi să mai zici ceva?

Mi-a zis asta în timpul meciului. Am reacţionat urât, l-am înjurat şi nu mi-a dat cartonaş, dar mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist. Cine e de vină aici, el că nu mi-a dat roşu?

Asta e reacţie de arbitru profesionist? Îi spui că e puşcărie de fotbalist sau îi dai roşu? Îmi dăduse galben. El a fost conştient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a declarat Gardoş, conform Fanatik.

Florin Gardoş a evoluat două sezoane la Academica Clinceni (2020-2022), aceasta fiind şi ultima sa echipă din cariera de jucător profesionist.

De-a lungul carierei, Gardoş a evoluat la Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi Academica Clinceni. A bifat 14 meciuri la naţionala României.

Afla mai multe despre: superligaflorin gardosradu petrescu 

viewscnt
Articole similare