Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-ar părea rău ca el să plece”. Dică, apărat de viitorul adversar din Superligă: ”Mai sunt şi alţi factori de vină, mai ales jucătorii”

”Mi-ar părea rău ca el să plece”. Dică, apărat de viitorul adversar din Superligă: ”Mai sunt şi alţi factori de vină, mai ales jucătorii”

Fotbal intern

Comentarii

FCSB o va întâlni în următorul meci pe UTA Arad, în campionat, iar Ilie Poenaru a prefaţat duelul. Antrenorul arădenilor a fost pus să vorbească despre cum ar fi reacţionat el dacă se afla în situaţia lui Nicolae Dică, după FCSB - Silkeborg 0-5.

Meciul dintre FCSB şi UTA va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în etapa a 14-a a Superligii.

Dică, apărat de viitorul adversar din Superligă: ”Mi-ar părea rău ca el să plece”

Înaintea duelului direct, Ilie Poenaru a fost întrebat, la conferinţa de presă, ce ar fi făcut dacă ar fi fost în situaţia lui Nicolae Dică, după dezastrul FCSB-ului din Conference League.

”Deocamdată nu sunt în situaţia asta, nici nu o să fiu. Deocamdată sunt la UTA şi nu are rost să vorbesc despre ce aş fi făcut dacă…Nu am fost pus niciodată în situaţia asta şi nu ştiu ce aş fi făcut.

Trebuie să simţi, să trăieşti pe pielea ta ce e acolo, din exterior e greu să mă exprim. Este problema lor celor de la FSCB, nu ştim discuţiile lor interne, e clar că analizează şi ei situaţia.

Dică are un contract până la urmă, mi-ar părea rău ca el să plece. Când lucrurile merg rău, ştiţi cum e, doar antrenorii sunt de vină, iar eu nu cred acest lucru.

Mai sunt şi alţi factori care influenţează rezultatele şi mai ales şi jucătorii sunt, în anumite momente. Şi ei trebuie să aibă mai multă responsabilitate”, a declarat Poenaru.

Antrenorul formaţiei UTA Arad a analizat şi partida directă de duminică, menţionând că se aşteaptă la o reacţie dură a vicecampioanei după ruşinea din Europa.

”Sunt două competiţii diferite, se axează şi ei foarte mult pe campionat şi sunt sigur că după ceea ce s-a întâmplat aseară vor avea reacţie.

Trebuie să ne aşteptăm la asta, la un la un joc agresiv din partea lor, în care o să pună presiune foarte mare pe noi. Analizăm şi meciul de aseară, dar mai ales ales cele de campionat, pentru că ei joacă total diferit.

Aţi văzut că schimbă tot timpul componenţa primului 11 şi de asta nu au jucat chiar toţi. Cu noi sunt sigur că va apărea şi Coman, Omrani, Dawa, Tamm, să vedem Radunovici, căci, din câte am înţeles, e accidentat. Şi ei ca şi noi sunt în suferinţă de puncte”, a adăugat antrenorul arădenilor.

Afla mai multe despre: dicapoenarufcsb 

viewscnt
Articole similare