Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-aş dori să-l clonăm, e o minune de copil". Ana Maria Popescu, declaraţii superbe despre înotătorul de 16 ani

"Mi-aş dori să-l clonăm, e o minune de copil". Ana Maria Popescu, declaraţii superbe despre înotătorul de 16 ani

Jocurile olimpice

Comentarii

La doar 16 ani, David Popovici a fost la două sutimi de medalia de bronz în proba de 200 metri liber, iar acum s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liber. Proaspăt revenită în ţară după medalia de argint cucerită la Tokyo, Ana Maria Popescu a vorbit despre înotătorul român.

"David nu are nevoie de sfaturi, David este un fenomen, este o minune de copil şi mi-aş dori să-l clonăm. David o sa ajungă mare şi nu vreau să-l comparaţi vreodată în viaţă cu Phelps sau mai ştiu eu care alt sportiv. David e al nostru şi punct" , a spus Ana Maria Popescu.

Ana Maria Popescu a cucerit, sâmbătă, medalia de argint în proba de spadă. Aceasta este prima medalie pentru România la JO de la Tokyo. Popescu a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur.

La Tokyo, Ana a trecut de Tikanah Abdul Rahman, din Singapore, scor 15-10, apoi de sportiva coreeană Sera Song, scor 15-6, în sferturi de Julia Beljajeva, din Estonia, scor 15-8, iar în semifinale de o altă estonă, Katrina Lehis, scor 15-11.

"Mi-ati făcut voi calculul şi o să iau vreo 80.000 de euro, din ce am inţeles, vă mulţumesc, apreciez. Nu o să plec în nicio vacanţă exotică, pentru că mai am credite de achitat. Pot să vă spun că merg şi la Los Angeles (n.r. Jocurile Olimpice 2028), voi mă credeţi, iar mâine o să apară o ştire şi lumea o să spună că asta chiar e nebună definitiv" , a declarat Ana Maria Popescu.

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare